Komentari na vest

Bajernu opala moć ubeđivanja, ni Koman neće novi ugovor

I

IF

pre oko 3 godine

On u MU nema sanse prvo sto bi ga polomili u engleskoj ne bi oktobra doceko zdrav.drugo covjek ima blizu 30 osvojenih trofeja mislim da nije lud da prekine taj niz.
B

Brko

pre oko 3 godine

Raus- U tvom komentaru se samo može vidjeti mržnja prema nacionalnoj pripadnosti. Hasan Salihamidžić je igračka ikona Bayerna. A danas je izuzetan sportski direktor. Savršeno je odradio svoj posao, kadrovsku politiku odlično vodi. Te neke svadje sa Flickom su normalne. To se desava na svakom poslu. I ja se sa sefom zakacim. Sam Flick je rekao da maximalno cijeni rad Hasana. Odradio je izuzetan posao sa Alfonsom Dejvisom. Zatim sa posudbama Coutinha, Perisica i Odriozole. Sa njima je popunio rupu u timu nastalu nedovodjenjem Sane-a ili Hadson-Odoia. Osvojili su Ligu prvaka, vratio je te igrace i kupio Sanea na kraju u pola cijene. Sa svim osvojenim titulama. Alabi nije dao da ga ucjenjuje, sklopljen je ugovor sa Upamecanom jos na pola sezone.
F

FC BM

pre oko 3 godine

Koman je izuzetno važan igrač, pokazao se u mnogim bitnim utakmicama. Ali isto tako propušta 30 posto i više utakmica svake sezone zbog povreda. Skoro niko ne pristaje na prvu ponudu. To je sasvim jasno. Naravno da ima vremena za dogovor. Šteta bi bilo da ide, jer Bajern ima možda najjaca krila na svijetu, tako da oni u rotaciji mogu igrati cijelu sezonu bez većih problema. E sad, možda mu se ne nameće ispred Gnabrija i Sanea.
E

Eeee,baajooo..

pre oko 3 godine

Za staklenog će prihvatiti ponudu kakva god da dođe.Baš oni ne znaju šta mu trebaju ponuditi!
F

Fabri

pre oko 3 godine

on je bar zamenjiv igrac, pored toga je u drugom planu pored Sanea i Ganbrija
R

Raus mit Brazzo

pre oko 3 godine

Ne radi se o tome da ce Bayern naci mladje i bolje nego se radi o arogantnom bosancerosu koji je umislio da je uhvatio Boga za onu stvar.Niko ga ne voli od igraca,trener takodje a koliko znam i glavesine nisu za njega sem Henesa koji ga je i doveo.Veoma iritantan lik a uz to i nestrucan!

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Tu su Sane, Gnabry, Musiala... Obezbedi se Bayern na vreme. Coman ako hoće da ide u UTD i zaboravi na trofeje samo napred. Uostalom pregovori će se još voditi pa šta bude bude.
B

Bh

pre oko 3 godine

Pa koga briga,Bayern će svakako naći mlađe,talentirane od kojih će napraviti igračine