©Reuters
©Reuters

Bajernu vezane ruke oko Nibelovog povratka, a ni njemu se ne vraća u Minhen

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.12.22. | 19:28

"Ovde sam shvatio koliko su utakmice važne, više ne želim da budem bez njih. Nema smisla da se vraćam u Bajern", kaže Nibel

Posle teške povrede Manuela Nojera, koji je polomio tibiju i fibulu na skijanju, čelnici Bajerna pojurili su u potragu za pronalaženjem njegove zamene. Među potencijalnim pojačanjima našao se i bivši rezervni golman Bavaraca, Aleksandar Nibel, koji je otišao upravo iz Minhena jer nije mogao da dobije minute pored legendarnog čuvara mreže.

Nibel sada uživa u dresu Monaka i ne deluje kao neko ko bi imao želu da se vrati na Alijanc Arenu, iako se radi o dvogodišnjoj pozajmici.

Izabrane vesti

U međuvremenu, odlični čuvar mreže je sakupio 73 utakmice za Kneževe, dok je prethodno u Bajernu u sezoni 2020/2021. zabeležio samo četiri nastupa.

"Drago mi je što sam u manku i što još imam mnogo utakmcia da branim. Ovde sam shvatio koliko su utakmice važne, više ne želim da budem bez njih. Nema smisla da se vraćam u Bajern. Ne znam koliki je Manuelova povreda ozbiljna, ali mislim da će ponovo biti u fori od leta, najkasnije na pripremama za narednu sezonu", rekao je Nibel za Bild.

Ovakve okolnosti prilično su vezale ruke Bajernu. Nemački gigant ima klauzulu kojom može da raskine pozajmicu, ali ona ne važi tokom zime. Da bi došlo do raskida morao bi prvobitno da se složi Monako, ali s obzirom na to koliko je Nibel važan ekipi Filipa Klemana, jako je teško očekivati da bi to moglo da se desi.




tagovi

Aleksandar NibelManuel Nojer

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara