Baksuz nad baksuzima: Suze i bolni krici Kingslija Komana (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.04.24. | 18:42

Kraj sezone za francusko brzonogo krilo, a to znači da ga neće biti ni na EP

U istom času kad se uhvatio za butinu bilo je jasno da nije dobro. Da se radi o nečem ozbiljnom. Kingsli Koman (27), tek što se vratio na teren, ponovo je teže povređen.

Nikoga oko njega nije bilo u šesnaestercu Kelna kada je pokušao dribling, da loptu petom namesti na šut, a onda se sručio na zemlju i počeo da jauče u bolovima. A dobro je poznato da su takve povrede, kada igrač praktično sam sebe ozledi - najgore.

Izabrane vesti

Izgleda da je ovo upravo jedna od takvih.

Još dok je meč trajao Koman je prebačen u bolnicu gde će biti uređeni detaljni testovi, ali već sada je jasno da je za njega ova sezona završena. To je indirektno odmah posle utakmice potvrdio i Kristof Frojnd, jedan od direktora Bajerna:

"Ne, definitivno ne izgleda dobro. Odmah je prebačen na detalja testiranja i preglede. Koliko bi mogao da odsustvuje? Nadam se ne nekoliko meseci", kazao je Frojnd zabrinutog lica.

Podsetimo, Bajern još ranije ostao bez Alfonsa Dejvisa i Serža Gnabrija za revanš protiv Arsenala. Ovo je još jedan udarac koji će biti mnogo teško nadomestiti. Ali sada u Minhenu verovatno manje misle o tome i nadaju se što boljim vestima i klinike gde je Koman prebačen.

Kingsli Koman definitivno spada u najmaleroznije fudbalere današnjice. Koliko ga hoće trofeji (do sad ih je osvojio blizu 30), toliko ga maltene hoće i povrede. Samo ove sezone van terena proveo je 77 dana.

Ukupno, otkako je došao u Bajern, pre devet godina, usled raznih povreda van trenažnog procesa bio je 708 dana?! Ili ako vam je lakše za račun - propustio je 138 utakmica.

U svakoj godini u Minhenu, osim u prošloj (dve), imao je minimum po četiri povrede?!

Ova poslednja gotovo izvesno znači da Komana nećemo gledati na Evropskom šampionatu u Nemačkoj od juna meseca.


tagovi

Kingsli Koman

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara