Naslovna strana bugarskog Sporta
Naslovna strana bugarskog Sporta

Bandalovski tema dana u Bugarskoj, navijači prete: Ne igrajte se sa nama, setite se kako se prošli put završilo

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.01.19. | 09:43

Bilo je tu i ispijanja piva na terenu, jednog “striptiza“ na promociji trenera...

Slaviša Stojanović je procenio da bi Ivan Bandalovski bio idealno rešenje. Miloš Cvetković – iz vremena u Napretku i Crvenoj zvezdi još jedno nama u Srbiji dobro poznato ime – gotovo da nema konkurenciju na desnom beku. Stojanović je krenuo po Bandalovskog, ali izgleda da od njegovog dolaska u Levski neće biti ništa, jer su navijači, piše lokalni Sport, stavili veto.

Razlog je taj što je Bandalovski celu omladinsku školu, tačno 12 godina, proveo u Levskom, ali ga je sudbina odvela u drugom pravcu. Profesionalnu karijeru, nisu mu u Levskom ni ponudili ugovor da ostane, počeo je u Liteksu, a zatim preko Fajenorda i Lokomotive stigao do – CSKA. Štaviše, toliko je dobar bio u taboru večitog rivala da je 2012. poneo i kapitensku traku vojnog kluba. U Levskom mu to nikad nisu oprostili.

Izabrane vesti

Uostalom, setimo se da su ga navijači Levskog 2017. godine, dok je igrao za Vereju, gađali punom limenkom piva. On ju je samo pokupio sa terena i ispio. Pitanje je ipak da li bi baš prihvatio da se sada igra a ultrsima iz “Sektora B“.
Čujemo glasine da se sprema transfer izvesne svinje. Znate kako se ovakve avanture završavaju, ne igrajte se sa nama“, poručili su huligani preko Fejsbuka.

Setimo se i toga, bila je 2013. godine, bivši igrač CSKA Ivajlo Petev je postavljen za trenera Levskog, usred zvanične promocije huligani upadaju pred kamere. Petev je primoran da skine svu opremu sa klupskim obeležjima, ostao je nag do pasa. Dan kasnije podneo je ostavku.

Ne treba ti to u životu, Ivane.


tagovi

Ivan Bandalovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara