Branislav Ivanović (©Reuters)
Branislav Ivanović (©Reuters)

Bane Ivanović još godinu u Zenitu

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.07.20. | 16:31

Kapiten ruskog prvaka morao hitno za Srbiju

Pozovi Baneta Ivanovića radi titule. Srpski as četvrtu sezonu privodi kraju u Zenitu i slavi drugu uzastopnu titulu. Pa iako ima 36 godina, to nije prepreka da ne nastavi u klubu iz Sankt Peterburga.

Kako pišu ruski mediji, Ivanović će potpisati novi ugovor sa Zenitom na godinu dana. Važeći mu ističe na kraju sezone i to je bio povod što su ga prethodnih meseci selili iz ruskog šampiona, pominjalo se da bi mogao i u Srbiji.

Izabrane vesti

Bio je to račun bez krčmara, jer Baneta čeka novi ugovor kada se iz Srbije vrati u Rusiju. A, u Srbiju je hitno otputovao iz porodičnih razloga. U svakom slučaju, kada se vrati u Sankt Peterburg Ivanović će morati u karantin na dve nedelje, što znači i da je prvenstvo za njega završeno.

Koliki ugled srpski defanzivac uživa u Zenitu govori i činjenica da nosi kapitensku traku, iako je u timu pored njega, recimo, Juri Žirkov, legenda ruskog fudbala, koji je i duže u klubu od Ivanovića.

Bane je ove sezone odigrao 33 utakmice za nebeskoplave na svim frontovima i postigao je četiri gola. Zenit je sa njim kao komandantom odbrane primio samo 15 pogodaka u prvenstvu, ubedljivo najmanje od svih timova.


tagovi

Branislav IvanovićZenitRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara