Bane Ivanović želi samo u Premijer ligu, ima dve ponude

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.09.20. | 19:59

Turci se uzalud nadaju

Turski mediji su danas otkrili ambiciozan plan tamošnjeg prvoligaša Gectepea da dovede iskusnog srpskog defanzivca Branislava Ivanovića, ali od toga neće biti ništa.

Kako MOZZART Sport saznaje svi planovi nekadašnjeg kapitena srpske reprezentacije su vezani za povratak u englesku Premijer ligu i najverovatnije će mu se ostvariti. Ivanović je slobodan igrač posle isteka ugovora sa ruskim Zenitom u kojem je proveo poslednje dve i po godine i završio tamošnju epizodu u velikom stilu kao kapiten i jedan od najboljih igrača u sezoni osvajanja duple krune. Nije došlo do dogovora oko produžetka ugovora i Ivanović je u napustio Sankt Peterburg.

Izabrane vesti

Bane sada cilja povratak na Ostrvo gde je godinama sa uspehom nosio dres Čelsija i bio jedan od najcenjenijih defanzivaca Premijer lige. U Londonu se skućio, prija mu taošnji stil života i želi da se vrati u Englesku. Prema saznanjima MOZZART Sporta, Ivanović trenutno ima ponude iz dva premijerligaška kluba od kojih nijedan nije Fulam kako se ranije spekulisalo. Imena klubova koji žele Ivanovića se još čuvaju u tajnosti ali je neosporno da ga na Ostrvu žele. Ranije tokom leta se šuškalo da bi Everton mogao da bude jedan od njih zbog Karla Anćelotija sa kojim je Ivanović imao sjajnu saradnju u Čelsiju, ali lokalni mediji iz Liverpula su ubrzo demantovali te glasine iz Srbije.

Srpskom defanzivcu se nigde ne žuri, slobodan je u izboru nove sredine, može da vaga ponude i nije ograničen 5. oktobrom kao terminom poslednjeg dana prelaznog roka u Premijer ligi. Može da potpiše i posle toga. Iako ima 36 godina, Ivanović je i dalje u sjajnoj formi što je pokazao u Zenitu. Podsetimo da je prošle sezone u ruskom prvenstvu odigrao 25 od mogućih 30 mečeva od čega je na čak 24 proveo svih 90 minuta na terenu. Kada je Zenit već kaparisao titulu, Ivanović nije igrao u poslednja četiri kola pa je sutštinski tokom sezone propustio samo jedan meč u trci za titulu. Sve mečeve je odigrao i u Ligi šampiona, i u završnici Kupa Rusije čime je pokazao da je na vrhunskom nivou fizičke spreme.

Premijerligašima to očigledno nije promaklo pa ga i dalje vide kao pravi izbor za pojačanje. Ivanovića uskoro možemo opet da očekujemo na terenim Premijer lige u kojoj je proveo devet godina kao član Čelsija.



tagovi

Branislav IvanovićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara