Branislav Ivanović (©Reuters)
Branislav Ivanović (©Reuters)

Bane neće protiv svojih: Ivanović preskače Čelsi

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.09.20. | 17:01

Nije dovoljno spreman

Ostavio je veliki trag Branislav Ivanović u Čelsiju, jedan je od najboljih stranaca koji su prošli kroz taj klub. Ali, do susreta sa Plavcima, ovog puta u dresu nekog drugog kluba, ipak neće doći.

Iako je Ivanović debitovao za Vest Bromvič Albion na utakmici protiv Brentforda, procena je menadžera Slavena Bilića da nije još spreman da doda i nastup protiv tako jakog rivala kakav je Čelsi.

Izabrane vesti

On nije igrao duži period, nedostaju mu utakmice. Naravno, biće sve bolji i bolji kako vreme bude prolazilo. Ivanović nije još dovoljno spreman, tako da ne verujem da će biti u timu protiv Čelsija. Mislim da ovaj meč dolazi prebrzo za njega“, rekao je Bilić engleskim medijima.

Hrvatski stručnjak ne krije da mnogo očekuje od Baneta u narednom periodu.

On je veoma iskusan i kvalitetan igrač, ali i onaj tip kojem nije potrebno mnogo vremena da bi ušao u top formu. Videćemo kako će sve ići, međutim, očekujem da vrlo brzo postane redovni član startne postave“, istakao je Bilić.

Za VBA bi bilo dobro da Ivanović što pre uđe u formu, jer u prva dva kola ekipa je izgubila obe utakmice i primila osam golova.


tagovi

Branislav IvanovićVBAPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara