Banjak i Partizan? Više nije aktuelno

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.08.19. | 19:31

Slovenci "guraju" Kamerunca u Humsku, ali priča se ohladila

Novi stranac u Partizanu i to na mestu štopera? Teško! Defanzivac Olimpije Maki Banjak, dete omladinske škole Barselone, dovodi se u vezu sa crno-belima, ali to je, ipak, zakasnela priča.

Banjak je na izlaznim vratima iz Olimpije i kako pišu slovenački mediji, za njega je zainteresovan Partizan. Međutim, kako saznaje MOZZART Sport, ta priča je bila i – prošla.

Izabrane vesti

Srpski klub je zaista bio zainteresovan početkom letnje pijace za kamerunskog fudbalera, nekadašnjeg kapitena mlade reprezentacije i to u slučaju da Strahinja Pavlović ode u inostranstvo. Prošlo je od tad dva meseca, talentovani defanzivac crno-belih sada završava prelazak u Lacio, a priča sa Banjakom se u međuvremeno potpuno ohladila.

Partizan ima četvoricu stranaca u igračkom kadru: Sejdubu Sumu, Umara Sadika, Takuma Asana i Bibrasa Natha. Crnogorski fudbaleri su u međuvremenu dobili srpske pasoše. S obzirom na ograničenje na četiri strana igrača u Superligi Srbije, u Humskoj nisu za opciju da dovode još jednog internacionalca. Bilo da je u pitanju štoper ili napadač, kojeg Partizan uveliko traži.

S obzirom na sve te činioce, Maki Banjak definitivno nije danas opcija za crno-bele.

Što se tiče štopera, Partizan ima na raspolaganju Bojana Ostojića, Strahinju Pavlovića, koji će ostati do kraja sezone kao pozajmljeni igrač, Igora Vujačića i Dominika Dingu.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara