(©Star sport)
(©Star sport)

Banjalučki Borac prodao najvećeg talenta u Portugaliju za 1.000.000 maraka i procente

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.09.20. | 19:43

Veliki posao Banjalučana

Godinama unazad su iz Banjaluke stizali glasove da je Vladan Danilović najveći talenat koji se pojavio u Borcu u poslednjih nekoliko godina. Čak se u jednom prelaznom roku spekulisalo da je i Crvena zvezda zainteresovana, ali više su to bile menadžerske ponude nego konkretan interes.

Ipak, Danilovićev potencijal je očigledno prepoznat pošto će karijeru nastaviti u Portugaliji, u klubu u kojem je sa fudbalom počeo da se bavi čuveni Kristijano Ronaldo.

Izabrane vesti

Mediji s one strane Drine javljaju da je Borac dogovorio Danilovićev transfer u Nasional sa ostrva Madeira koji je bio dugogodišnji stabilan prvoligaš, ali je prošle sezone ispao u drugu ligu. Portugalci će za Danilovićev transfer da plate obeštećenje od milion konvertibilnih maraka što je oko 500.000 evra, a Borac će imati pravo i na 15 procenata od narednog transfera mladog veziste.

Možda je na prodaju Danilovića u Portugaliju uticala i nedavna dobra partija u kvalifikacijama za Ligu Evrope gde je Borac junački odolevao do 90. minuta protiv favorizovanog Rio Avea ali je kapitulirao i primio dva gola u finišu meča. 


tagovi

Vladan DanilovićBorac Banja Luka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara