Barak Bahar hoće golmana iz Izraela, već je zvao Omrija Glazera

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.05.23. | 23:00

Čuvar mreže Hapoela Ber Ševe po volji novog stručnog štaba

Zemljotres izazvan odlukom novog trenera Crvene zvezde da saopšti dugogodišnjem kapitenu Milanu Borjanu da želi sa drugim golmanom krene u Ligu šampiona i dalje se oseća u fudbalskoj Srbiji. Biće to najvažnija tema i narednih dana na oko Marakane, ali je, prema svim dostupnim podacima, izraelski stručnjak izabrao potencijalnog Borjanovog naslednika.

Tačnije, Barak Bahar ima želju da u Crvenu zvezdu dovede golmana Hapoela iz Ber Ševe i reprezentativca Izraeala Omrija Glazera, saznaje Mozzart Sport. Za sada je momak rođen 1996. godine samo jedna od opcija, ali vrlo izvesna. Posebno, što je već sarađivao jednu sezonu sa Baharom, a potom u Ber Ševi demonstrirao kvalitet. U sezoni 2021/2022 proglašen je za najboljeg golmana tamošnjeg šampionata, nagrađen je pozivom u nacionalnu selekciju i do sada je četiri puta branio gol reprezentacije Izraela.

Izabrane vesti

Kako se dalje može čuti Omri Glazer se uklapa u Barakove i zahteve stručnog štaba, posebno kada je reč o igri nogom, što je, navodno, naveo kao Borjanov nedostatak u razgovoru sa aktulenim kapitenom.

Glazer je vezan ugovorom sa Ber Ševom do 2026. godine, pa bi Crvena zvezda morala da plaća obeštećenje. Uz sve to Omri Glazer bi u Mozzart Bet Superligi trošio mesto stranca, što je nezabeležen slučaj u Mozzart Bet Superligi.

Kako saznaje Mozzart Sport Bahar je već pozvao Glazera i saopštio mu da bi jako voleo da ponovo sarađuju. Čeka se stav rukovodstva Crvene zvezde. Činjenica je da u ovom trenutku Srbija ima nekoliko golmana koji bi mogli da predstavljaju potencijalne naslednike Milana Borjana. Jeste preporučen Vladan Kovačević, najbolji čuvar mreže u Poljskoj, ali je pitanje da li je on finansijski dostupan Crvenoj zvezdi. Posle odličnih sezona u Rakovu, nesuđeni reprezentativac Poljske je zapao za oko brojnim klubovima u razvijenim zemljama. Pominjale se čak i Benfika i obeštećenje od sedam miliona evra.

Ima Crvena zvezda dovoljno prostora da razmisli o Veljku Iliću iz TSC-a, Radunoviću, Aleksandru Jovanoviću... Mada deluje da je Bahar već izabrao.


tagovi

Barak BaharOmri Glazer

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara