Barak Bahar (@MN Press)
Barak Bahar (@MN Press)

Barak Bahar je gotov, Vladan Milojević na sastanku sa Zvezdinom upravom

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.12.23. | 20:48

Čeka se samo ozvaničenje rastanka Crvene zvezde i izraelskog trenera, odnosno povratak miljenika Delija

Poraz u 171. večitom derbiju sa Partizanom (1:2) bio je i poslednji meč za Baraka Bahara na klupi Crvene zvezde. Izraelac nije ispunio cilj u Ligi šampiona, a na zimsku pauzu u Mozzart Bet Superligi će kao drugi na tabeli. Premalo da bi dobio novo poverenje kluba...

Nakon krize u domaćem prvenstvu i nezadovoljstva navijača iskazanog "žutim kartonom", klupsko rukovodstvo rešilo je da pruži drugu šansu Baharu, verujući da će uspeti da namesti ekipu za pobedu protiv Jang Bojsa u Bernu i treće mesto u grupi Lige šampiomna, kao i da će biti nadoknađen zaostatak za vodećim Partizanom. Ovo drugo jeste ostvareno, ali samo na kratko. Posle večerašnjeg poraza crveno-beli ponovo gledaju u leđa večitom rivalu i na zimsku pauzu idu sa bodom manje. Kako je utakmica u Humskoj ulici završena, moglo je da se nasluti da će brzo doći do rastanka srpskog šampiona i izraelskog stratega.

Izabrane vesti

Na prvi pogled delovalo je da su Crvena zvezda i Barak Bahar odličan spoj. Crveno-beli su gazili rivale u pripremnim mečevima i raspalili maštu navijača da bi klub mogao do iskoraka na međunarodnoj sceni. Žreb nije bio naklonjen Crvenoj zvezdi, dodelivši joj moćni Mančester Siti i odlični i ambiciozni RB Lajpcig, ali je vladalo uverenje da će srpski predstavnik u Ligi šampiona moći da se kao trećeplasiran u svojoj konkurenciji preseli u Ligu Evrope. Ta šansa postojala je do pretposlednjeg kola, kada je Jang Bojs slavio u Bernu 2:0.

Bez obzira na solidne partije u Evropi su nedostajali bolji rezultati, dok je paralelno sa tim u Mozzart Bet Superligi Crvena zvezda igrala slabo i - gubila. Mnogo više nego prethodnih godina u kojima je vezala šest uzastopnih titula. Poraz od Partizana bio je treći u dosadašnjih 19. kola, a tu je i remi sa TSC-om.

Daleko od toga da je bitka za duplu krunu na domaćoj sceni gotova, ali Crvena zvezda će u njen nastavak ući sa novim trenerom. Po svemu sudeći biće to Vladan Milojević, čovek koji je uspeo da vrati crveno-bele među najbolje evropske klubove i začetnik uspešnog niza koji još može da bude produžen.

Po informacijama Mozzart Sporta u toku je sastanak Vladana Milojevića i rukovodstva crveno-belih.


tagovi

FK Crvena zvezdaMozzart Bet SuperligaBarak Bahar

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara