Komentari na vest

Barsa na pragu potpisa koji juri cela Evropa, ako je ne izbuše Ozil i Roberto Karlos

S

SvrakaShearer

pre 10 meseci

Nadam se da ce Mesut i Roberto Karlos prevagnuti. Sportski i ljudski mu je mnogo bolje u Realu. On je cist RW i lako moze Rodriga istisnuti sa te pozicije. Valverde tamo igra jer mora da zakrpi a moze sve. Jedino se bojim ovih looova iz Katalonije da nesto preko faktura za stadion i radove ne namute pa tako otmu Ardu.
z

zur

pre 10 meseci

Gledao sam ga još prošle godine kad je U17 Turska igrala protiv naših kadeta, mi smo dobili taj meč 3:2 i videlo se da je klinac talenat, dao je gol ali ništa lošiji od njega nije bio recimo ovaj mali Šljivić iz Zvezde čak je i dao pobednički gol, samo što je ovaj godinu dana igrao za 1 tim Fenera a ovaj naš bio izbačen čak i iz Grafičara jer nije hteo potpisati Terziću ugovor iako je i u Grafičaru izdominirao tih par mečeva.
B

Brankoni84

pre 10 meseci

Od pomoći je i što je povezan sa turskom građevinskom kompanijom Limak koja je angažovana kao glavni izvođač radova na rekonstrukciji Kamp Nou stadiona. Taman da ostatak novca(sto ide ispod stola) provuku kroz fakture za gradjevinske radove.😂😂😂
7

7788

pre 10 meseci

Novi Trinkao. Koliko je Real imao kikseva sa ovim mladim igračima, Kubo, Odegard, onaj brazilac zaboravio sam mu ime. Mladi igrači su veliki rizik. Mogu biti odlični, sjajni, ali isto tako mogu biti totalna suprotnost. 18 miliona nije puno, za Vinisijusa je Real dao 45, ali ispalo je da je to bio pun pogodak. Vinisijus je jedan od najboljih mladih igrača na svetu trenutno.
g

gost955

pre 10 meseci

Real je prodao te mlade igrače što nisu dorasli klubu, nisu u minus otišli zbog njih već su malo i zaradili.
z

zauzeto ime

pre 10 meseci

upravo tako, preprodao ih posto nisu dovoljan nivo za real ........ a opet nisi nabrojao vinisijusa i rodriga koji se kupjeni jos sa 16-17 godina pa polako uvodjeni u masineriju ......... ovog treba kupiti samo da ga neotme barsa ako se ispostavi da je nova zvezda, ostaviti ga na pozajmici u feneru jos 1-2 godine, dok se ne napravi mesto u rotaciji posle odlaska modrica i krosa
M

Misko taksista

pre 10 meseci

Novi xaviiniesta. Decko jede loptu.
D

Dexaman

pre 10 meseci

A Laporta kuka kako nema para...Kupuju i što treba i ne treba...
a

as77

pre 10 meseci

Pa imaju para samo treba nekog prodat zbog fair playa..