Barsa više ne traži trenera: Ćavi definitivno ostaje

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.04.24. | 21:39

Odluka je doneta, čeka se samo zvanična potvrda

Nedeljama unazad Barselona je intenzivno tragala za trenerom koji će je voditi u narednom periodu. Pominjala su se razna imena, Đoan Laporta čak je jednom prilikom javno kazao kako bi na klupi dugoročno voleo da vidi nekog od nemačkih stručnjaka, što je u medijsku mašinu ubacilo Hansija Flika i Julijana Nagelsmana pre svih, da bi večeras došlo do neočekivanog preokreta: Ćavi Ernandez ostaje!

Legendarni as Barselone vodiće ekipu najmanje do leta 2025, odnosno do okončanja iduće sezone, kada mu i ističe ugovor. Većina španskih medija objavila je ovu informaciju, uz 'fusnotu' da bi Laporta tokom sutrašnjeg dana trebalo da se oglasi i pojasni još neke detalje dogovora.

Izabrane vesti

Ćavi je tokom celog dana vodio razgovore sa sportskim direktorom Dekom, Brazilac je očito uspeo da nadvlada određene oponente u upravi, pa se predveče zajedno sa mladim stručnjakom uputio u kuću predsednika Laporte, gde je definitivno dogovoreno da Barsa prekine potragu za trenerom i da Ćavi završi posao predviđen ugovorom.

Podsetimo, Ćavijeva Barselona je izgubila poslednja tri derbija od Reala, najvećem rivalu će prepustiti titulu, a doživljena je i neočekivana eliminacija iz Lige šampiona, posle pobede u prvom meču u Parizu protiv Pari Sen Žermena.


tagovi

ĆaviĐoan LaportaDeko

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara