Barselona "krade" Dortmundu svetskog šampiona

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.12.23. | 12:41

Almugera Kabar u pregovorima sa Kataloncima

Seniorska reprezentacija Nemačke poslednjih godina je na dosta nižem nivou od uobičajenog, ali rezultati mlađih selekcija najavljuju bolje dane. U 2023. godini kadetska selekcija, sastavljena od igrača do 17 godina, pokorila je i Evropu i svet. Njen deo bio je Almugera Kabar, levi bek i krilo Borusije Dortmund, ali i velika želja Barselone.

Bild, čak, piše da je momak rođen u Bremenu, poreklom iz Libana, još letos započeo pregovore sa katalonskim klubom iako mu ugovor sa žuto-crnima važi do leta 2025.

Izabrane vesti

Barselona ga je skautirala pre sedam meseci i od tada redovno prati njegov razvoj, a spremna je da plati potrebno obeštećenje, koje još nije dostiglo višemilionski iznos. Problem za Katalonce predstavlja to što se mladi fudbaler premišlja jer nije siguran da li će dobiti pravu šansu u Barseloni. U Dortmundu igra za dve godine stariju selekciju, a trenira sa prvotimcima.

Zbog toga su Kabarovi zastupnici tražili određene povlastice za svog igrača: da putuje sa ekipom na pripremnu turneju tokom leta i da redovno trenira sa prvim timom pod Ćavijevim nadzorom. Kako bi ga zadržala u svojim redovima, Borusija planira da 17-godišnjak iz Bremena što pre dobije šansu kod Edina Terzića.

To bi se verovatno i desilo da u Dortmundu nisu opterećeni borbom za neko od mesta u vrhu bundesligaške tabele, koja garantuju učešće u Ligi šampiona. Pitanje je, međutim, koliko će mladi Kabar imati strpljenja da čeka.



tagovi

Borusija DortmundBarselonaAlmugera Kabar

Obaveštavaj me

Barselona
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara