Žoržinjo Vajnaldu (©Reuters)
Žoržinjo Vajnaldu (©Reuters)

Barsina četiri top pojačanja za nula evra: Dogovoren i Vajnaldum

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.05.21. | 10:08

Žoržinjo stiže kao slobodan igrač

Barselona u ofanzivi, Žoržinjo Vajnaldum načelno je dogovorio selidbu na stadion Kamp Nou, pa će on i Serhio Aguero voditi trku za status prvog klupskog pojačanja za narednu sezonu. Pride, čeka se i odluka Đoana Laporte o statusu Ronalda Kumana, jer će u slučaju njegovog ostanka ekipa sigurno postati jača i za Memfisa Depaja, a u Bareloni su uvereni da će dobiti i Mančester Sitijevog štopera Erika Garsiju.

Četiri zvučna imena i svi – za džabe. Agueru je istekao ugovor sa Mančester Sitijem, Depaju sa lionskim Olimpikom, dok je Vajnaldum bio nezadovoljan zbog toga što u Liverpulu nije bio ni među 10 najplaćenijh igrača, a svakako je po učinku to zaslužio, pa je, kad je i on dobio čiste papire, rešio da digne sidro.

Izabrane vesti

Ni u Barsi se neće opariti, prethodni predsednik Đozep Marija Bartomeu je klub ostavio u finansijski očajnom položaju, pa će Vajnaldum navodno primati i manje no što je imao na Enfildu. S tim da će imati i bogate bonuse koji bi situaciju mogli da okrenu za 180 stepeni.

Kataloncima je Livrerpulov vezista bio prioritetni zadatak i očigledno su uspeli da ga ubede da je Kamp Nou prava sredina za nastavak karijere nakon što je u Liverpulu osvojio sve što je mogao.

Kako piše Sport, svi detalji saradnje su već utanačeni nakon što su ove nedelje igračevi zastupnici i predstavnici kluba održali dva sastanka. Ugovor će biti potpisan do 2024. godine.

Serhio Buskets ionako više nije igrač kakav je bio, a ne mogu svi da budu umetnici s loptom. Neko mora da obav i onaj rudarski deo posla.

Samo još fotka sa šalom. I Vajnaldumova i Aguerova. A onda čekamo Depaja. Tačnije, Kumana prvo.

A što se tiče Liverpula... Da li će se sada otvoriti bar nekakva šansa za Marka Grujića?


tagovi

Žoržinjo Vajnaldumletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Liverpul
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara