Komentari na vest

Barsina poslednja ponuda Dembeleu i Lidsu za Rafinju

g

gost 11019

pre gotovo 2 godine

Rafinja je itekako za ovu Barsu, Barsa je godina imala ono bez cega su sada ostali a to je Mesi. on je bio taj koji je mogao iz bukvalno nicega nesto da napravi. E sada trebaju takva dva igraca da bi imali ono sto su imali sa Mesije. Mislim da je Rafinja bas takav igrao kao sto je i Riad Mahrez, kao Bernando Silva kada igra na krilu. Odlican posao Barse koliko vidim pise se da je to gotova stvar. Veci je problem napadac , mislim da je to veci rizik. Lewa je odlican napadac jedan od najboljih ali plasim se godina njegovih.
k

kokili

pre gotovo 2 godine

richarlidson je odličan igrač ali za manje novce
N

Ne razumem

pre gotovo 2 godine

Toliku potrebu za rafinjom.Decko je odlican fudber ali ni slucajno vrhunski i ni slucajno kalibar za barsu.A njegova cena od 60,70 miliona je blago receno skandal.Bolje da sklope dogovor sa ovim staklenim jer kakav je takav je nit je losiji od rafinje a i dzabe im je u ovom trenutku...
H

Hehehehhehehhh

pre gotovo 2 godine

to sam i ja primetio, covek je pola golova davao iz penala zadnjih sezona, nije mi uopste jasan ovaj silni hype oko njega, decko nista specijalno, pa cak je dembele trenutno mnogo kvalitetniji igrac kada je u top formi i kada nije povredjen iskreno govoreci.
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Ko prati malo vise PL,zna da je Rafinja glavni igrac Lidsa i da bi bez njega ispali ko od sale.Vise je on za Barselonu nego Dembele.Tehnicki potkovaniji+ima zavrsnicu za razliku od Dembelea.Dembele se ne snalazi u Barsinom sistemu jer tu njegova brzina ne dolazi do izrazaja kao sto bi kod Liverpula npr dolazila.
A

Aboubakar Oumarou

pre gotovo 2 godine

Totenhem sigurno ne traži Rafinju. Ričarlison i Son će igrati po krilima i to je to. Da neće možda doći i biti rezerva? Nemojte biti smešni...
G

Gostq

pre gotovo 2 godine

Ako Totenhem sad uzme Rafinju,onda pocinjem verovati u njih.Iskreno dajem im 1% sanse,ali ako to urade i zeznu Celsi,svaka im cast.Prvo Konteu koji verovatno vrsi nenormalan pritisak na Levija,jer kad su dali one pare na Ricarlisona,postalo mi je sve jasno.Ovde mislim da ce tesko Rafinja izboksovati da ode u Barsu,jer Celsi je pun love,a i vidim vole da bacaju pare.Dovesti Sterlinga i Rafinju za 120mil,a ne koristis krila u formaciji,pokazuje da imaju pare za bacanje i moc na trzistu za razliku od Totenhema i trenutno Barse koja je u ovom teskom trenutku za njih.A ovaj Rafinja je okej igrac,ali ako ga uzmes za manje od 50m.
L

LePoqew

pre gotovo 2 godine

Čisto sumnjam da će Tottenham krenuti po Raphinhu, pre svega zato što je već dat ogroman novac za Richarlisona, a idalje nisu rešeni ni štoper ni desni bek. Mada, ako Paratici uspe da nađe jeftina rešenja u odbrani, Spence koji se pominje za 15 miliona i Bremer za oko 30 miliona, u tom slučaju moglo bi da ostane prostora za još jednu potencijalnu ''bombu''. Mislim samo da bi 70 miliona za Raphinhu bilo baš mnogo i da sigurno može da se nađe nešto jeftinije, kao i u slučaju sa Richarlisonom. Za te pare su lagano mogli da dođu Lautaro/Osimhen umesto Richarlisona, i Maddison/Nkunku/Wirtz umesto Raphinhe, ali šta da se radi.
@

@Le

pre gotovo 2 godine

Šta će im Osimhen? Imaju Kejna pa nigde veze davati ogroman novac za rezervnog napadača. Ovako su doveli Ričarlisona koji će igrati krilo, a ujedno može biti i alternativa za Kejna...