Radoslav Batak (©Starsport)
Radoslav Batak (©Starsport)

Batak: Sa najjačim sastavom na Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.08.20. | 12:54

Zbog povreda neizvesni Aksentijević i Kojić

Na sjajan način je Radnički otvorio novu sezonu, razbio je Metalac na Čairu sa 3:0 i to mu je dalo injekciju samopouzdanja pred put na Marakanu.

Nišlije će u drugom kolu u sredu igrati protiv šampiona Crvene zvezde, a trener Radničkog Radoslav Batak najavljuje da njegov tim dolazi u Beograd da se nadigrava.

Izabrane vesti

Real sa Nišave je 2015. godine poslednji put uzeo bod na najvećem srpskom stadion (2:2), od tada je nizao samo poraze.

Spremni smo da se nadigravamo. Ne možemo da pretimo Zvezdi, ali naša igra, efikasnost i izuzetna atmosfera u meču protiv Metalca daju nam za pravo da budemo optimisti pred ovaj susret. Dobra stvar za nas je što smo imali još nekoliko dana za treninge i uigravanje, pa su brojne novajlije pristigle dan-dva pred meč sa Metalcem dosta spremnije da nam pomognu“, rekao je Batak.

On je poručio da će na megdan Zvezdi izvesti najbolje što ima na raspolaganju u ovom trenutku.

Zvezdi ćemo suprotstaviti najjači mogući sastav, ali moram da kažemda imamo malih problema sa povredama. Desni bek Aksentijević je dobio jak udarac i njegov nastup je pod velikim znakom pitanja. Povredu je zaradio i naš napadač Kojić, pa medicinska služba čini sve što je u njenoj moći da ga osposobi za igru“.

Nadaju se u Nišu nastavku dobre serije rezultata.

Imamo plan za utakmicu i nadam se da ćemo uspeti da ga realizujemo. Ako se računa i finiš prošle sezone, mi smo u seriji od pet ligaških utakmica bez poraza i bilo bi zaista lepo da nastavimo taj niz“, poručio je Radoslav Batak, trener Radničkog.


tagovi

Radnički NišRadoslav BatakSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara