Foto: Reuters
Foto: Reuters

Bejl dva meseca ne trenira sa Realom, ali bi za Vels mogao i da zaigra

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.11.21. | 16:20

Krilni fudbaler se pojavio na prvom treningu reprezentacije

Davno je pukla veza između Gereta Bejla i Reala. Velškom fudbaleru klub već duže vreme nije prioritet, što je i pokazao krajem 2019. godine sa transparentom “Vels, golf, Madrid – tim redom“ u ruci, uz širok osmeh na licu. I iznova, kad god mu se ukaže prilika, ne propušta da potvrdi pomenuti natpis. Ili se ovoga puta samo tako “namestilo“. Kako bilo, Bejl je prethodna dva meseca trenirao odvojeno od tima, ali se odazvao pozivu selektora Velsa i već odradio prvi trening sa ekipom.

Naime, Bejl je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao protiv Finske i sa reprezentativne pauze u se u Madrid vratio sa povredom zadnje lože. Zbog iste za Kraljevski klub nije odigrao niti minut u prethodna dva meseca (13 utakmica u svim takmičenjima).

Izabrane vesti

Ipak, selektor velške reprezentacije Robert Pejdž uvrstio ga je na spisak za predstojeću reprezentativnu pauzu, što je izazvalo iznenađenje u Madridu, s obzirom na to da do objavljivanja spiska – 1. novembra – Bejl nije odradio nijedan timski trening. Za utakmicu sa Rajo Valjekanom ovog vikenda nije bio ni u protokolu.

"U razgovoru smo sa Real Madridom i sve je bazirano na uzajamnom poverenju", smirivao je Pejdž na konferenciji.

Međutim, ovog jutra je pred fotografima odradio trening sa reprezentacijom, koja se priprema za utakmice sa Belorusijom i Belgijom. Na nekoj od njih čak bi mogao da upiše i svoj stoti nastup za državni tim. Trener madridskog tima Karlo Ančeloti ne vidi ništa loše u tome.

"I dalje je u opticaju. Ukoliko je potpuno spreman, bićemo srećni što može da igra za državni tim. To će mu doneti potrebne minute i vratiće se u boljem stanju", istakao je Ančeloti.


tagovi

Geret Bejl

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara