Geret Bejl (©Reuters)
Geret Bejl (©Reuters)

Bejl objavio plan: Totenhem do kraja sezone, pa EP i povratak u Real

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.03.21. | 16:11

“Imam ugovor na još godinu dana”, rekao Velšanin

Karijera koja je po svemu morala da bude mnogo bolja. Zašto je Geret Bejl izabrao da mu je draže da troši vreme u nekakvim ratovima sa Zinedinom Zidanom i da previše minuta provodi na klupi umesto negde drugo na terenu, to samo on zna.

Vozovi su prošli, pa kada je napokon shvatio da mu je bolje da makar ode na pozajmicu, kao sad u Totenhemu, video je da više nije isti igrač, čak ni među Pevcima nije uspeo da se izbori za mesto u startnoj postavi.

Izabrane vesti

I bez obzira na sve, Bejl najavljuje povratak u Madrid na kraju sezone. U razgovoru za velške medije objavio je kakav mu je plan za naredni period.

Priče o planovima me ne remete. Došao sam u Totenhem da bih igrao, to je prvi i najveći razlog. Želeo sam da budem u punoj formi za predstojeće Evropsko prvenstvo. Plan mi je da odigram za Pevce do kraja sezone, odem na EP, a onda da se vratim u Real, jer imam još godinu dana ugovora sa klubom”, rekao je Bejl.

Velšanin ističe da je povratak u Madrid logičan potez, jer ima ugovor s klubom.

“Hajde prvo da završim ovu sezonu, ima još dosta utakmica do EP. A, normalno je da se vratim posle toga u Real, jer imam ugovor na još godinu. Mislim da to nije nepoštovanje bilo koga, naprotiv, to je moja obaveza, jer mi je klub iz Madrida poslodavac, a u Totenhemu sam samo na pozajmici do kraja sezone”.

Bejl je svestan da mora da ima i plan B, jer ako Zidan ostane u Realu, ništa dobro Velšanina neće tamo dočekati.

Kada se sezona završi, sešću sa mojim agentom da razmotrimo naredne korake. Moja je najveća želja da igram fudbal, ali ima još stvari o kojima se mora voditi računa. Niti se samo vi pitate, postoji i druga strana. Zato sam sada koncentrisan samo na period do kraja sezone, čekaju me važne utakmice, o svemu ostalom ću razmišljati kada dođe trenutak”, poručio je Geret Bejl. 


tagovi

Geret BejlReal MadridTotenhem

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara