Dejvid Bekam (© Reuters)
Dejvid Bekam (© Reuters)

Bekam je baš ambiciozan: Nije teško dovesti Mesija, Ronalda, Nejmara...

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.03.21. | 01:10

Zasad je privoleo Iguaina i Matudija...

Na visoko puca Dejvid Bekam. Prošle su tek tri godine kako je osnovao klub, a već u njega želi da dovede najveća imena svetskog fudbala. Štaviše, čuveni Englez uveren je da Lionel Mesi i(li) Kristijano Ronaldo, kao igrači koji su obeležili planetarno loptanje u 21. veku, ne bi imali problema da se presele u Inter iz Majamija.

Tamo su već Gonzalo Iguain i Blez Matuidiji, na klupi je od nedavno Bekamov bivši saigrač iz Mančester junajteda, Fil Nevil, a Dejvid se nada da će klub sa Floride toliko porasti da će zvezde hrliti ka njemu, a ne on ka zvezdama.

Izabrane vesti

Kad smo osnovali Majami odmah se zvartela priča o fudbalerima koji bi mogli da nas pojačaju, nebitno da li se radi o Ronaldu, Mesju ili Nejmaru. Uvek se o tome diskutovalo. Zapravo, smatram da igračima nije teško da odluče da dođu kod nas, jer je Majami sjajno mesto“, računa Bekam na privlačnost grada i suncem okupanu Floridu.

Pitanje je samo da li se Mesiju ide van Evrope. Posle svega, da li iz Barselone (na leto mu ističe ugovor). Ostaje dilema i da li Ronaldo želi karijeru da prividu kraju daleko od najjačih liga (papirima je „vezan“ za Juventus do juna 2022). Nejmaru je tek 29 godina, teško da će Brazilac skorije u MLS...

Bekam se nada. Možda ne njima, ali bomabstičnim pojačanjima svakako.

Majami je divan grad. Imamo sjajnu navijačku bazu, a osim toga shvatio sam da su na Južnoj Floridi mnogi igrali talentovani, tako da smatram da imamo priliku da dovedemo poznata imena. Majami kao grad privlači velike zvezde evropskog fudbala“, dodao je Dejvid Bekam.

Doduše, zasad je, osim Iguaina i Matudija – njima svaka čast – privukao samo Rajana Šoukrosa. Legenda je i on, ali Stouka.


tagovi

Inter MajamiDejvid BekamMLSMLS ligaLionel MesiKristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara