Komentari na vest

Bekenbauer iz Barnslija vodi Siti ka triploj kruni

J

Junker

pre 12 meseci

Laicko misljenje, ova formacija sledece sezone nece funkcionisati i prvi deo sezone ce izneti na cist kvalitet. Vec sredinom sezone Pep ce ponovo nesto novo izmisliti i Siti ce opet biti bolji od svih. Samo da se ne zanesu i stvarno se odreknu Gundogana i Silve, posto se pred kraj sezone videlo koliko su znacajni.
L

Ljubi brat

pre 12 meseci

On i ako se pdrekne dvojice veruj da je spremio transfere dvojice podjednako dobrih... P.S. Ocekuje Tea Ernadneza u narednih mesec i po u Sitiju!
G

Gaizka

pre 12 meseci

Pep im je rekao da želi i Gundogana i Bernarda u ekipi. Problem sa Gundoganom je politika kluba, ne žele da mu daju dugoročan ugovor jer ima 32 u oktobru 33 godine, a Gundogan hoće što duži ugovor jer je svestan da iza sebe ima nekoliko vrhunskih sezona pa što da ne naplati. A Bernardo želi da ide ali ima ugovor do 2025. godine. Njima bi Mac Allister bio idealan kao zamena za Gundogana, ali isto tako imaju i Fodena koji je u svim mladjim kategorijama igrao centralnog veznjaka a ne krilo, tako da očekujem da ga vrati Pep na prirodnu poziciju.
n

nešto neverovatno

pre 12 meseci

Koliko je gvardiola uspeo da promeni engleske fudbalere.Toliko je fodena,stonsa,vokera,grilisa prilagodio spanskom stilu da su ti igraci postali strasno dobri fudbaleri u taktickom smislu.Stons bi karijeru protracio i nista sem engleskog balvana od njega ne bi bilo da nije imao tu srecu da radi sa gvardiolom...