Andrea Beloti (Reuters)
Andrea Beloti (Reuters)

Beloti hoće za manje para, Milan razmišlja šta će sa njim

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.02.22. | 12:12

Italijan čeka mig Paola Maldinija

Pre nekoliko godina, Andrea Beloti je bio jedan od najtraženijih mladih napadača u Evropi posle blistavih partija u dresu Torina. Arsenal je tada za njega nudio čak 60.000.000 evra, ali Torinov gazda Urbano Kairo je tražio čak 100.000.000 evropskih novčanica. Ispostavilo se da je pogrešio…

Belotijev ugovor sa Bikovima ističe u junu i do sada je dobio sve ponude za produžetak saradnje.

Izabrane vesti

“Mislim da će da ode narednog leta kao slobdan igrač”, rekao je nedavno Urbano Kairo.

Ali ne samo da je odbio Torinovu ponudu već i mnogo bogatije koje su spremili Njukasl i Al Hilal. Arapi su mu čak nudili preko 7.000.000 evra neto godišnje što u Italiji ima tek nekoliko najplaćenijih igrača. Beloti je odbio ozbiljan novac kako bi ispunio dečački san. I zaigrao za Milan.

Rosoneri su ga takođe jurili pre nekoliko godina ali i njih je dobila visoka cena. U međuvremenu se promenila uprava u Milanu i velikan iz Lombardije je počeo sa štedljivim poslovanjem bez plaćanja visokih obeštećenja za pojačanja. Beloti je nekako skliznuo sa radara Milana ali ne i potpuno.

Italijanski mediji prenose da Beloti samo čeka mig Milanovih direktora Maldinija i Masare kako bi im se obećao za leto. Navijač je Milana od malih nogu i želi da obuče crveno-crni dres i za manju platu od one koju bi mogao da dobije u drugim klubovima. A zainteresovani su i Napoli, Atalanta, kanadski Toronto…

Beloti čeka da Milan proceni situaciju. Maldini i Masara ga cene kao igrača ali je problem kakvu bi ulogu imao. Rosoneri igraju sa jednim klasičnim napadačem i na tom mestu se menjaju veterani Ibrahimović i Žiru. Iako su u poznim godinama, i dalje su klasa koja pravi razliku na terenu. Dolazak Belotija bi stvorio gužvu… Tek ako Ibrahimović kojim slučajem odluči da ne potpiše novi ugovor i ode na leto, onda bi se za Belotija širom otvorila vrata San Sira o kojem mašta od malih nogu.


tagovi

Andrea Beloti

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara