El Fardu Ben
El Fardu Ben

Ben ne razmišlja o odlasku: Imam ugovor i srećan sam ovde

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.01.19. | 08:42

“Ne znam da li ima timova koji me žele, jer sam fokusiran na teren i Crvenu zvezdu”, kaže tamnoputi napadač

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Beleka)

Mohamed el Fardu Ben je postavio visoke kriterijume prošle jeseni. Bio je ključni igrač u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a potom i važan šraf u elitnom takmičenju. Te partije, kao i one u dresu nacionalnog tima, privukle su pažnju stranih klubova. Ipak, Vladan Milojević je od samog starta dao jasan signal upravi kluba da napadač sa Komorskih Ostrva nije na prodaju. Naravno, pitanje je i koliko li bi klub iz Ljutice Bogdana mogao da odoleva ako bi stigla neka "nepristojna ponuda", ali sam igrač nema nikakav problem sa ostankom u Beograd.
"Imam ugovor sa Crvenom zvezdom i ne razmišljam o odlasku. Ne znam da li ima timova koji me žele, jer sam fokusiran na teren i Crvenu zvezdu. Ako u klub stigne ponuda, na rukovodstvu je da razmišlja o tome, ja sam ovde srećan".

Izabrane vesti

Tamnoputi ofanzivac je sada podigao lestvicu očekivanja Zvezdine publike i ne sme da se opušta na proleće. Od njega se sada očekuju konstantno dobre partije.
"Dobro se osećam na terenu, dobro radim na treninzima i svakim danom se osećam sve bolje. Verujem da ću do početka drugog dela sezone biti na nivou iz prvog dela".

Meč sa Nordhauzenom nije dao jasnu sliku trenutnih mogućnosti Crvene zvezde, noge su još prilično teške, ali je uvodni deo meča ostavio vrlo dobar utisak.
"Ovo je druga pripremna utakmica koju smo odigrali, bitno je da ostanemo u ritmu, da nastavimo onako kako je bilo pre pauze. Pokazali smo da smo u dobroj formi i da ćemo spremni dočekati nastavak sezone".

Najjači utisak na prvoj pripremnoj utakmici u Beleku ostavio je neumorni Slovak Erik Jirka. Šta o njemu kaže Ben?
"Jirka je pokazao da je vrlo dobar igrač i da se uklopio u ekipu. Ima kvalitet i verujem da će nastavi kao i u ovim prvim utakmicama", jasan je Ben.

(FOTO: FK Crvena zvezda)


tagovi

El Fardu Ben

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara