Ben stao uz Borjana: On je legenda, potez novog trenera nije normalan

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.06.23. | 10:34

„Tako se ne postupa sa velikim saigračem i velikim čovekom“, poručio reprezentativac Komorskih Ostrva

Nastavljen je život na Marakani posle odluke Baraka Bahara da telefonskim putem saopšti Milanu Borjanu da u narednoj sezoni neće biti prvi golman. Priča se o novim napadačima, radi se na infstrastrukturnim planovima, ali će status kapitena crveno-belih biti jedna od najvažnijih tema tokom leta.

Različita su mišljenja o potezu Baraka Bahara. Od toga da je napravio veliku stilsku grešku i da je morao Borjanu u oči da kaže šta misli, do toga da svaki trener ima pravo da kroji tim po svojoj meri.

Izabrane vesti

Međutim, dugogodišnji Borjanov saigrač i najbolji stranac u novijoj istoriji Crvene zvezde El Fardu Ben je putem stranica Sportskog Žurnala otvoreno stao uz reprezentativca Kanade. Junak brojnih evropskih utakmica rekao je da se na takav način ne postupa sa legendama kluba, kakav je Milan Borjan.

„Nisam mogao da verujem kada sam čuo, jako sam iznenađen. Ne poznajem mentalitet novog trenera, ali ovo nije normalno za mene. Borjan je legenda kluba, ne možete tako sa legendom da postupite. Mislim da je to velika greška, ali sam uveren da će Boki imati snagu da pokaže novom treneru da pravi grešku“, rekao je El Fardu Ben za Sportski Žurnal.

Imao je kao i ostatak Zveudinog tima Milan Borjan sezonu punu uspona i padova, ali se u zvezdaškim krugovima pojavila neproverena priča da iskusni golman nije dobro uticao na svlačionicu i da je to navelo Baraka Bahara na radikalan potez.

„Nemam nijednu lošu reč za Borjana, ni kao čoveka, ni kao saigrača. Kada sam došao u Crvenu zvezdu među prvima mi je prišao i pomogao mi da se osetim kao kod kuće. Veliki je kapiten i čovek, u sportu i životu. Kada sam odlazio na Kipar rekao mi je da mu se javim ako mi je bilo šta potrebno u Beogradu. Veliko poštovanje za njega sa moje strane“.

Kroz jako težak period prolazi El Fardu Ben. Ofanzivac APOELA je povredio Ahilovu petu, i nije mogao da pomogne timu Vladana Milojevića u brobi za titulu. „Moram da pauziram četiri-pet meseci. Vrlo težak period. Inače, u plej-ofu smo imali mnogo problema sa povredama. Tada se lomila titula“.


tagovi

El Fardu BenMilan Borjan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara