@UEFA
@UEFA

Ben u idealnom timu Lige Evrope

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.10.20. | 13:12

Priznanje za napadača sa Komora

Jedan od miljenika Zvezdine publike Mohamed el Fardu Ben izabran je u idealan tim Lige Evrope. Ben je svoje mesto zauzeo među trojicom napadača Mohamedom Eljunusijem iz Seltika i Elvisom Manuom iz Ludogoreca.

Ben je bio izuzetno raspoložen u sinoćnoj pobedi srpskog šampiona nad Liberecom. Njegova dva gola stigla su iz isto toliko udaraca u okvir gola, a posle njegovog pokušaja u 50. minutu i odbijene lopte prvenac u Evropi postigao je Milan Gajić. Napadač sa Komora se našao u izboru i za najboljeg igrača kola, pa ostaje da se vidi kakav će biti ishod glasanja gde su mu glavni konkurenti Malen iz PSV-a, Lendl iz Volfzbergera i Manu iz Ludogoreca.

Izabrane vesti

El Fardu Ben se već sezonama unazad profilisao kao igrač koji rešava evropske utakmice. Postizao je golove protiv Trnave i Salcburga, a ove sezone je sve krenulo het-trikom protiv Evrope. Sinoćnim mečom je prebrodio krizu u kojoj se našao prethodnih nedeljai biće jedan od glavnih aduta ekipe Dejana Stankovića za meč sa Gentom narednog četvrtka (21.00).

Idealni tim drugog kola Lige Evrope u formaciji 4-3-3 izgleda ovako: Busato (CSKA Sofija) - Dalot (Milan), Želena (Antverpen), Gregersen (Molde), Barišić (Rendžers) - Pici (Benfika), Lendl (Volfzberger), Vilok (Arsenal) - Ben (Crvena zvezda), Manu (Ludogorec), Eljunusi (Seltik).



tagovi

El Fardu Ben

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara