(©Reuters)
(©Reuters)

Benfika digla ruke od Kerkeza

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.06.23. | 11:04

Bez dogovora sa AZ-om oko obeštećenja

Koketiranje je trajalo mesecima, zato je delovalo da će Milošu Kerkezu nova adresa od leta biti Lisabon. Ali, nije sve išlo kako je zamišljeno, jer se pitala nešto i treća strana...

Kako tvrde portugalski mediji Abola i Ožogo, Kerkez neće ovog leta postati novi levi bek Benfike. Momak rođen u Vrbasu, koji je izabrao da brani boje reprezentacije Mađarske, za Orlove iz Lisabona je završena priča. Benfika je stavila tačku i digla ruke od njega.

Izabrane vesti

Krivac je AZ Alkmar. Svesni su Holanđani da imaju „vrednu robu“ u rukama, vrlo talentovanog levog beka, a bočni igrači su deficitarna roba na tržištu poslednjih godina. Zato su u Alkmaru zacepili sumu od 20.000.000 evra kao cenu za Vrbašanina. Pokušala je Benfika u više navrata da spusti cenu, nudila razne varijante otplate, međutim, AZ je ostao čvrst u nameri da Kerkeza ne pusti za manje od toga.

Jer, interesovanja za mađarskog fudbalera ima sa svih strana Evrope. Potvrdio je to i njegov otac:

Milošu je najveća želja da igra za Benfiku. Novac nam nije najvažniji. Da jeste, prihvatili bismo neku od ponuda iz Engleske“.

Sad kada je Benfika rekla „ne“, možda se familija Kerkez okrene pozivima sa Ostrva...

A, Orlovi iz Lisabona su brzo našli alternativno rešenje – Đordija Albu. Dosadašnji levi bek Barselone je slobodan igrač, rastao se sa Kataloncima i može da bira gde će da nastavi karijeru. Poziv od Benfike je već stigao. Mada i tu će biti konkurencija jaka...


tagovi

Miloš KerkezBenfikaAZ Alkmar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara