Benfika spremila 6.000.000 evra za Pavlovića, u trci i engleski klub

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.08.19. | 08:46

Navodno mladi štoper ima više jednakih ponuda i na njemu je da izabere

Benfika je baš zagrizla za štopera Partizana Strahinju Pavkovića. Brojni portugalski mediji su isticali da Orlovi imaju želju da dovedu Pavlovića, a O Žogo sada piše da Benfika sprema ponudu od 6.000.000 evra za Pavlovića što je negde i cena koju crno-beli traže.

O Žogo piše da Orlovi ne žele da propuste šansu da dovedu Pavlovića i planiraju da uđu u trku za ovog igrača. Dakle, sa interesovanja, Benfika je prešla u akciju.

Izabrane vesti

Juventus takođe ima interesovanje za Pavlovića, a kako piše O Žogo, i Stara dama je poslala ponudu od 6.000.000 za igrača. U jednačinu je prema pisanju ovog medija ušao i engleski klub koji bi takođe dao oko 6.000.000 za fudbalera Partizana.

PARTIZAN ULAZI U LIGU EVROPE - KVOTA 3,20

Prelazni rok se u Engleskoj završava 8. avgusta, tako da Englezi žele da ubrzaju operaciju. Ne ističe se koji je klub u pitanju. A od ranije je poznato da je i Seltik u priči, pa da je čak i trener Nil Lenon išao da gleda Partizanovog štopera na meču u Rilu protiv velškog Konahsa.

Sa istim ponudama na stolu Pavlović sada može da bira šta je najbolje za njega, a O Žogo ističe da će izbor Pavlovića pasti na tim koji će samom igraču omogućiti da se pravilno razvija i da Benfika ima dobre šanse.

Mladi fudbaler Partizana je privlačan velikim klubovima zato što je levonog, ume da barata loptom, veoma je snažan i igra bez straha, iako je sastavio tek šest meseci seniorskog fudbala.

Samo još da vidimo da li će iz Partizana ovog leta i - gde?

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara