©Reuters
©Reuters

Bentankurova agonija: Ne propušta samo kraj ove sezone, već i polovinu sledeće

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.02.23. | 17:11

Urugvajac operisao ligamente kolena

Rodrigo Bentankur prolazi kroz težak trenutak u karijeri, koji ga je sadesio samo godinu dana nakon dolaska u Totenhem iz Juventusa za obeštećenje od 19.000.000 evra. Urugvajski vezista doživeo je povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena u utakmici sa Lesterom 11. februara ove godine, a danas je i operisan.

Odmah nakon povrede je bilo jasno da je ova sezona i definitivno završena, ali će Bentankur nažalost propustiti i dobar deo naredne, s obzirom da prve procene kažu da se neće naći na terenu pre novembra. Dobro je poznato da u ovakvim situacijama mnogo toga zavisi od procesa oporavka i da povreda mora da bude potpuno zaležena da bi igrač započeo proces zvaničnog povratka na teren.

Izabrane vesti

Bentankur je ponikao u Boki Juniors, odakle je u julu 2017. godine prešao u Juventus za 21.700.000 evra. U crno-belom dresu zabeležio je 181 nastup i postigao tri gola uz 18 asistencija. Za Totenhem je već odigrao 44 meča, uz šest golova i šest asistencija.

Ova sezona mu je bila definitivno najproduktivnija u dosadašnjoj karijeri, pošto je na 26 utakmica postigao šest golova i zabeležio dve asistencije, ali ga je nažalost zadesio veliki peh.


tagovi

Rodrigo Bentankur

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara