Foto: AFP
Foto: AFP

Benzema jači od Nuna Espirita Santa - Al Itihad smenio trenera

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.11.23. | 00:11

Nekadašnji trener Totenhema više neće sedeti na klupi Al Itihada

Sada je stvarno gotovo. Portugalski trener Nuno Espirita Santa će morati da potraži novi angažman jer je platio ceh zbog svađe sa prvom zvezdom tima Al Itihada Karimom Benzemom, a i loši rezultati su kumovali smeni.

Naime, klub se zvanično oglasio i istakao da nekadašnji trener Totenhema i Vulverhemptona posle 16 meseci više neće biti na klupi.

Izabrane vesti

"Posle opsežne analize odlučili smo da je potrebna promena na klupi. Al Itihad želi da se zahvali Nunu Santu na svemu što je do sada uradio za na klub", stoji u saopštenu.

Nuno Esperita je predvodio Al Itihad na 52 utakmice, najveće uspehe je napravio u prvoj sezoni kada je osvojio Super Kup i šampionat Saudijske Arabije.

Ipak, ove sezone je sve krenulo da puca na relaciji sa najboljim igračem tima Karimom Benzemom. Naime, pisalo se da su nekoliko puta ušli u žestoke verbalne sukobe, a iako je trener to nekoliko puta demantovao, očigledno je bilo nečega.

Videlo se i na prošloj utakmici kada je promenuti trener poslao Benzemu na klupu na poluvremenu kada je Al Itihad izgubio od Al Kuva rezultatom 2:0.


tagovi

Karim BenzemaNuno Espirito SantoAl Itihad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara