Komentari na vest

Bešiktaš nudio Dragoviću 1.200.000 evra, sad se raspituje o Krasou

h

hulkdelija

pre 4 meseca

Krasoa treba ostaviti, dati mu sansu, sigurno je jedan od najboljih nasih igraca. Samo mu reci da mora da se zalaze i igra ozbiljno, verovatno ga je Bahar ubio u pojam i zato je zalaganje bilo 0. Staviti ga na spic i da igra ozbiljno, odlican je tehnicar, jak u duelu, dobar sut, ima skoro sve. Necemo moci naci takvog.
J

Jaska

pre 4 meseca

Vraca li se gobelja zna li se sta???
с

сваки звездаш

pre 4 meseca

је Гобеља...
A

Aranđel

pre 4 meseca

Ako moze uzeti 4-5 miliona za Krasoa bilo bi odlicno
Z

Zoran 91

pre 4 meseca

Ako je istina da smo dobijali 700000 € za Dragu onda samo budala neće da ga proda. Svaka mu čast što je došao da igra za klub koji voli i ostavio mnogo više para negde drugde ali nije me fascinirao svojim igrama. Po meni bio je prosečan i ako hoće da ide treba ga pustiti i uzet neku kintu.
A

Ab

pre 4 meseca

Kraso je špic i jedino koristan može biti u samom špicu napada, sa onakvim "kilavim" trčanjem... To što on voli loptu i što ga je ludi Bahar gurao u vezni red je priča za sebe... Čuj voli igru, voli loptu... Volim i ja, a nisam fudbaler...
g

gost1234

pre 4 meseca

Krasoa je upropastio Bahar!!!!!!!!!!!!!!!!! Kao i vecinu drugih igraca. Igraci su potpuno izgubljeni bili pod njim, delovali su kao da su odjednom zaboravili sve sto su znali.................................
k

kakve gluposti

pre 4 meseca

kraso nije spic vec ofanzivni vezni, poluspic.. kreator e mo ti
N

Nenad1246

pre 4 meseca

A šta je to Rodić znao pa da zaboravi?
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Juče je rekao Tvorza da Dragović ima želju da ode svakih 6 meseci, treba ga pustiti jer je očigledno da od kada ima želju da ode, igra sve slabije i slabije. Što se tiče Krasoa, dobra tehnika, dobar šut, ali zalaganje nula, plus je spor. Može da bude od koristi u našoj ligi, ali za ligu šampiona to ne prolazi. Ono što sam video kod Hvanga, vrlo lako može da se desi da bude najbolji stranac u istoriji Zvezde, jer je odmah pokazao kvalitet, i to je ono što ja stalno pričam, kada je neko kvalitet on to odmah pokaže, nema oću kakim neću kakim, i od njega tek očekujem ono najbolje, i ubedjen sam da će posle Zvezde otići u ligu petice i to u klub koji igra Evropu.

VecaBg1971

pre 4 meseca

Sta sve necu da procitam ovde, Kraso spic, hahaha....pa covek nema snage da se pokrene, ima tehniku i to je to, brzina driblinga katastrofa, kao da ga mrzi da zivi. Teraj bre i njega i Dragovica moji samo kuka, sve prodaj djuture. Buakari 7 miliona, jel se drogirate vi, mozda u dinarima.
E

Evo ga ovaj

pre 4 meseca

Zemljače ti mesecima samo mračiš, samo kmečiš, sve ti nešto smeta, samo zanovetaš nešto. Ni je ne volim Doktora, i ja mislim da nemamo igrače za ligu šampiona, a šta onda. Kada si toliko pametan, idi na Marakanu u kancelariju i kaži da si čudo nevidjeno, da bi ti sa Zvezdom napravio čudo, da bi svake sezone prolazio grupu lige šampiona itd itdddddd. Ajde spasi nas.
J

Jamb

pre 4 meseca

Ako zeli da ide, nek ide, ako zeli da ostane, nek ostane, mislim da imate glupe komentare da se ne bori, i dalje je najveci borac i profesionalac, jednostavno ceo tim je igrao losije odbranu, nije bilo hemije, previse novih igraca i menjanja sastava
А

Александар1

pre 4 meseca

Красоа продати за 2-3 милиона, Букарија за 7-8, а задржати домаће таленте.

Kalčopolista®

pre 4 meseca

4 puta manje nego transfer Mihajla Ilica u Bolonju!!! Bravo “sampioni” bravo galaktikosi, bravo ucesnici lige sampiona!!! Ako je nesto pohvalno, u pitanju je bar turska liga a ne slovacka, poljska, madjarska i ostale gde gardisti zlatnoga doba zavrsavaju!!!
1

12345m12345

pre 4 meseca

ne znam da li svestan da mu ugovor istice na leto i da ima 33 godina?
d

d. g.

pre 4 meseca

Šest meseci do kraja ugovora i 32 godine. I tanak si s matematikom. Sedam i po puta jeftinije. Nek postigne Ilić pola od Dragovića biće mnogo.
Џ

Џеј

pre 4 meseca

Оставке.
e

edo555

pre 4 meseca

Kraso je spic,spicevi ne treba da zapinju u odbrani da se trose gde posle nemaju svezinu za zavrsnivmcu kao Ndijaj rve se sa 2 igrqca i posle ne moze da ima zavrsnicu kad se trosi.Kraso je tip igraca primi loptu predriblaj i sjajan sut iz mesta sto inace Zvezdi ne dostaje guraju coveka na pogresno mesto
1

1980

pre 4 meseca

Dragović neka ide. Ne treba nam tip koji će se stalno premišljati.
i

ifospcnsll

pre 4 meseca

Kraso je najtalentovaniji igrac zvezde potpisujem...covek je i za gol i da asistira...ima fenomenalan šut. igrao je špica u francuskoj,a ovde ga setaju i ubijaju u pojam. Šteta što će da protraće takvog igrača,što zbog prenagomilanog rostera,što trenera "stručnjaka".
T

Toliko je

pre 4 meseca

Najtalentovaniji da ga niko godinama nije uzeo iz Francuske prve lige, a bio im je na izvolte.
Z

Zvezda padalica

pre 4 meseca

Kretnje, pogotovo defanzivne su mu kao da je u Francuskoj igrao ženski fudbal.
G

Gots

pre 4 meseca

Ovaj Dragovic ko Mbape.Svaki,ali svaki prelazni rok..
п

па зато што

pre 4 meseca

игра за Ред Стар сен Жермен...
M

Milano2

pre 4 meseca

Sta ce tamo za 1.200.000 eura godisnje kad u zvezdi ima 2.000.000 eura godisnje.ima 600.000 eura po ugovoru i 1.400.000 eura preko ultra kopa i elektro backe.nije lud da ide
C

COOL

pre 4 meseca

Evo Grobari znaju,oni ce nam sve objasniti.
V

Visente Del Boske

pre 4 meseca

Zalepiti cenu 5 miliona za Krasoa ako plate nek ga vode dosta smo davali igrace za dz ili za sicu.
g

gost10

pre 4 meseca

Ma kako de ne, ovi su mutavi pa ce da bacaju milione za poluigrace. Malo je 5,nista ispod 7-8 milki.
L

Laki92

pre 4 meseca

Kad shvatiš da je ovakav nikakav Kraso(smatram da je ozbiljan igrac, ali je nakon izgubljene pozicije u timu ličio na amatera), kad je on takav sa skraćenom minutažom dao 7 golova u prvenstvu, a skupoceni standardni Ndiaje samo 1, onda se može zaključiti kakvog rasnog centarfora imamo u ekipi. I nije na prodaju!
S

Sladajac

pre 4 meseca

Nije lud Dragović da ide iz Zvezde kad ima 1.400.000 evra a ovi mu daju manje,isti slučaj sa Ivanićem, Kataiem,Kangom,Milunovićem,Rodićem,njima dok ne isteknu ugovori ne mrdaju iz Zvezde...
E

Ekstremna glupost

pre 4 meseca

Prenesite Terzicu da pusta vise Dragovica. Tacno vidis po njemu da je profesionalac, koji igra preko one stvari, jer mu se ide. Nema potrebe stvarati nekog idola od njega, kad on nema tu nameru. Lepse je svima da ostane upamcen kao neko ko je imao herca da dodje i odigra par sezona, nego da navuce gnev navijaca koji iskreno cene njegov ucinak.
G

Gc

pre 4 meseca

Ma on jedinu ponudu sto je imao to je Austria Beč tamo gde je ponikao. Ali plata je mnogo mala ..tako da nema on druge ponude....kakav Bešiktaš...nista od toga....ide on za sicu obe zime...koliko toliko da Terza zaradi na njemu.
@

@Gc

pre 4 meseca

Samo nek ide, i nek ne kvari status koji je izgradio. Ne moze od njega vise da se zaradi, samo moze plata da se rastereti
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Evo vam Rodić, Kanga, Mijailović, Milunović i Degenek džaba i može nešto simbolično za Katai.
g

ga

pre 4 meseca

Не разумем чему толика тврдоглавост да се задржи Драговић. Прво, кад неки играч жели да оде, зашто га задржавати о сваку цену? Друго, ако погледамо његов учинак, Драговић је очајан већ сезону ипо. Прошле сезоне га је покривао Ераковић па се то није толико видело. Ове сезоне је постало очигледно свима колико испада и колико голова је скривио
H

Haha

pre 4 meseca

Verovatno mislis obrnuto, on je pokrivao Erakovica. Neka Dragovic odluci sta zeli, ove nonsalantne klovnove Krasoa i Olajinku pustiti i bez odstete ako neko preuzme njihove plate.
В

Втб

pre 4 meseca

Драговића не треба више задржавати, ако човек жели да оде треба га пустити и наредних 6.месеци уигравати нов штоперски тандем (трио) за следећу сезону. Са друге стране, Красо је један од најбољих играча са лоптом али без ње не превише покретан, тако да мислим да код Милоја неће играти уопште па је боље продати га сада него га касније пустити џаба.