BET SPECIJAL - finale Mundijala i meč za treće mesto: Grizman daje gol direktno iz slobodnjaka - kvota 17,00!

Vreme čitanja: 3min | sub. 14.07.18. | 11:45

Ponuda toliko široka da će vas oduševiti. Od broja žutih kartona, do toga da li će golman otići u protivnički šesnaesterac u nadoknadi vremena

Subota je, slede okršaji za fudbalske sladokusce. Danas je meč za treće mesto na Svetskom prvenstvu u Rusiji između Belgije i Engleske, a u sutra od 17 časova sledi ono što čekamo već četiri godine - novo finale Mundijala! U ovom će se sastati Francuska i Hrvatska, dva tima koja su uspela da prevaziđu mnogo toga i dođu u borbu za tron sveta!

Naravno, takva akcija neće promaći ljubiteljima fudbala, a već smo naučili da je svako gledanje utakmice lepše kada se stavi na tiket. A navikli ste već da u MOZZARTU imate brojne prednosti u igri i veliki izbor. Zato vam sada predstavljamo specijalne ponude vezane i za meč za treće mesto, ali i za finale. 

Izabrane vesti

Mnogo je opcija pred vama!

Recimo, možete da igrate na to da li će biti nerešeno posle 10, 20 ili 30. minuta. Da li će uopšte pasti gol do 30. minuta. Koliko će biti žutih kartona, kornera, šuteva u okvir gola, faulova... Pa čak i da vežete ukupan broj golova, ko daje gol i ko pobeđuje. Recimo, 3+ uz gol Mpabea i pobedu Francuske daje sjajnu kvotu - 7,00!

Ima i onih egzotičnijih varijanti kao što je recimo klađenje na to da će jedan od golmana otići u protivnički šesnaesterac u zaustavnom vremenu. Kvota na taj prolaz je 3,40! Gol Antoana Grizmana direktno iz slobodnjaka plaća kvotom 17,00!

Takođe, imate široku ponudu za to koliko će igrači imati šuteva u okvir gola. Granica na Marija Mandžukića je 0,5, a opcija "više" plaća kvotom 1,60.

GRIZMAN NAJBOLJ IGRAČ TURNIRA - 11,00

Možete da gađate to da će osvajač šampionata slaviti recimo sa 2:1 uključujući tu i eventualne produžetke a kvota konkretno na ovaj tip je 3,90. Postoje opcije i sa drugim rezultatima, naravno.

Pogledajte celu ponudu vezanu za finale Svetskog prvenstva u Rusiji (nedelja, 17h):

Pre toga će u subotu od 16 časova igrati Belgija i Engleska za ono utešno treće mesto. Ipak, na Svetskom prvenstvu je i to prilično dostignuće pa možemo da očekujemo dobar duel i vrhunski fudbal.

Ceo ugođaj bi bio još lepši uz dobitak na kladionici pa zato obratite pažnju na ponudu za ovu utakmicu u MOZZART kladionici.

Kao i kod finala, u ponudi su žuti kartonu, korneri, šutevi u okvir gola. Pa čak i koliko će ukupno biti zbir zaustavnog vremena! Recimo, ako u oba poluvremena zbir nadoknade bude veći od šest minuta prići će kvota 1,60.

Ukoliko verujete u devetke ove dve reprezentacije onda možete da odigrate da će se i Romelu Lukaku i Hari Kejn upisati u strelce i dati barem po gol na utakmici (na bilo koji način), a kvota je 4,50.

Pogledajte celokupnu ponudu kada je meč za treće mesto u pitanju (subota, 16h):

Na kraju, možete da se kladite na to koliko će golova pasti zbirno na ova dva poslednja meča na Mundijalu.

Ako padne pet ili više golova vaš ulog bi se množio sa kvotom 1,70.


tagovi

Bet specijalAntoan Grizman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara