Stefan Šćepović na derbiju sa Ferencvarošem
Stefan Šćepović na derbiju sa Ferencvarošem

Bez golova u derbiju Mađarske: Lazović isključen! Još četiri kola do kraja, Fradi zadržao bod viška

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.05.18. | 22:20

Ekipa Marka Nikolića moraće da čeka kiks lidera

Ista meta - isto odstojanje. Marko Nikolić nije uspeo u današnjem pokušaju da svrgne Ferencvaroš sa liderske pozicije, ali nije ni poražen, pa četiri kola pre kraja prvenstva Mađarske njegov Videoton i dalje ima šanse da osvoji krunu, s tim da mora da čeka kiks Fradija, koji je preživeo gostovanje u Felčutu - 0:0.

U pravom pravcatom derbiju bilo je svega osim golova: šansi, tempa, muške igre, isključenja... Dovoljno da uživa svaki od 3.474 posetilaca na Pančo areni, među njima i Dejan Stanković, savetnik Aleksandra Čeferina, predsednika UEFA. Videoton je pretio preko Stefana Šćepovića i Huštija, (njegov brat Marko nije bio u protokolu za ovaj meč zbog bolesti), ton igri davao je Danko Lazović na mestu „desetke“, ali ekipa Tomasa Dola, koja je u ovaj susret ušla sa poenom više, uspela je da odoli naletima.

Izabrane vesti

Štaviše, imali su i gosti nekoliko zreli šansi, žalili su se da su oštećeni u prvom delu posle kontre Pajntsila i kontakta sa Patkaijem, zamerali sudiji Tamašu Bognaru, mada je i Videoton imao šta da kaže povodom odluka arbitara. Na kraju, prazne puške u meču u čijoj su nadoknadi crvene kartone zaradili Urugvajac Gorijaran iz Ferencvaroša i naš nekadašnji reprezentativac Danko Lazović.

Ferencvaroš je zadržao bod viška, a do kraja sezone čekaju ga mečevi sa Vašašem i DVTK-om kod kuće, a gostuje Honvedu i Balmažujvaroši, dok Videoton kod kuće igra sa Haladašem i Honvedom, a gostuje Vašašu i DVTK-u.

TABELA:

FOTO: vidi.hu


tagovi

VideotonMarko NikolićStefan ŠćepovićDanko Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara