Biće snalaženja za Monako: Zvezda dobila 850 ulaznica, ali su spas EU papiri

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.10.22. | 11:12

Francuski klub za sada zabranio onlajn prodaju srpskim državljanima

Posle trijumfa nad Monakom trener Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je da očekuje desant Delija na Kneževinu, odnosno izrazio uverenje da će srpski navijači biti većina na stadionu Luji Drugi narednog četvrtka. To ne bi bio nikakav problem, uzimajući u obzir malu populaciju koja simpatiše francuskog predstavnika u Ligi Evrope, ali...

Postoji jedna začkoljica. Crvenoj zvezdi je prema važećim pravilima UEFA pripalo samo 850 ulaznica za gostujući sektor, odnosno pet posto kapaciteta stadiona Monaka. Bez obzira što domaćin ne bi napunio poznato zdanje, jasno je zašto u Kneževini ne žele da odstupne od propisa i prutaju istu „bućku“ kao Salzburg pre četiri godine.

Izabrane vesti

Jasno je ljudima u Monaku da bi slučaju slobodne prodaje odlučujući meč za plasman u naredno kolo UEFA takmičenja praktično igrali pred gostujućim fanovima. Otuda je Monako za sada donekle ograničio slobodnu prodaju. Odnosno, nije moguće kupiti ulaznice putem onlajna za srpskim pasošem.

Jasno je da će potražnja za ulaznice u Beogadu biti mnogo veća. I da bi barem duplo više navijača Crvene zvezde krenulo put Kneževine.

Međutim, moraće da se snalaze kako znaju i umeju. Dobra stvar je što se mogu kupiti karte sa pasošima evropske unije, što znači da bi navijači iz dijaspore mogli da okupiraju Monte Karlo. Čak i da nabave ljudima iz Srbije ulaznice...

Biće zanimljivo videti navijači kolorit narednog četvrtka na stadfionu Lui Drugi.


tagovi

Delije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara