Biće to atinska trka za titulu: AEK kao u finalu Kupa!

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.10.23. | 20:32

PAOK lako pao na Aja Sofiji - 2:0

Pretio je PAOK u dosadašnjem delu sezone, čak nagovestio da bi mogao da se umeša u borbu za titulu, ali ponovo ćemo gledati trku atinskih klubova. I to u troje.

AEK je identičnim rezultatom iz finala şlavio protiv velikog rivala iz Soluna nastavio poteru za Panatinaikosom - 2:0. Žuto-crni imaju dva boda manje od gradskog rivala, Olimpijakos je dva kortaka iza uz meč manje.

Izabrane vesti

Odlučio se trener domaćeg tima Almeida da pomalo izmeša karte, usled teškog rasporeda na tri fronta. Zbog toga je Mijat Gaćinović ostao na klupi za rezervne igrače, baš kao i Ambrabat, Rota i Stiven Zauber.

AEK je bio mnogo bolji od početka susreta. I došao do prednosti u odličnom momentu. Erupcija oduševljenja na Aja Sofiji viđena je u 17. minutu. Polukontru domaćina povukao je Montalos, a na drugoj stativi Pineda je zakucao loptu u gol.

PAOK sa Andrijom Živkovićem u startnoj postavi ništa onkretno nije uradio. Tim iz Soluna za 90 minuta fudbala nije imao šut u okvir gola velikog rivala.

Sve je praktično bilo rešeno u 55. minutu. Šimanski je sve iskreirao, a ovoga puta bombu ka golu PAOK-a poslao je Eliason.



tagovi

AEKPAOKMijat GaćinovićAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara