Biće to pravi mali drim-tim: Nova ponuda Serhiju Ramosu 1+1 godina za 15.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.09.23. | 14:21

Galata ne odustaje...

Galatasaraj se vratio u Ligu šampiona posle tri godine i rešen je da tamo ostavi dobar utisak. Grupa nije naivna, sastaće se sa Bajernom, Mančester Junajtedom i Kopenhagenom, ali imaju Turci pravo da se nadaju drugoj fazi. Ako ništa drugo, ono makar borbi za nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

Istanbulski velikan tako se pojačao da ima jedan od najatraktivnijih timova ove sezone u Evropi - ne računajući 'lige petice' - i što je najzanimljivije, još nije završio pazar, uveravaju tamošnji mediji. Stara želja, španski defanzivac Serhio Ramos (37), ponovo je aktuelna tema, pošto je Galatasaraj navodno podigao ponudu na čak 7.500.000 evra po godini, uz ugovor 1+1.

Izabrane vesti

Zbirno, to bi bilo čak 15.000.000 za dve godine, što je ozbiljna suma za jednog veterana.

Ramos je jedno od najjačih imena trenutno među slobodnim agentima i na društvenim mrežama ga povezuju s mnogim klubovima. Mada su to uglavnom navijačke želje. Relnost su Turska (Galatasaraj) ili Saudijska Arabija.

Podsetimo, u Turskoj prelazni rok traje do 15. septembra, ali sve i da je završen, po pitanju angažovanja Serhija Ramosa ne bi bilo problema, pošto se radi o slobodnom agentu.

Galatasaraj je ovog leta već doveo Hakima Ziješa, Vilfrida Zahahu, Kerema Demirbaja, Tetea iz Šahtjora, Anhelinja, Sedrika Bakambua, otkupio Maura Ikardija...

Od ranije su tu već Dris Mertens, Lukas Toreira, pa još jedan veteran, ali i dalje pouzdan golman - Fernando Muslera.

Zaista pravi mali drim-tim.


tagovi

Serhio RamosLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara