Marselo Bijelsa (©Reuters)
Marselo Bijelsa (©Reuters)

Bijelsa: Bolje da igram lepo i budem 12, nego da sam u vrhu s ružnom igrom

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.02.21. | 13:28

Kod njega se znaju prioriteti...

On ima specifične poglede na fudbal i zovu ga Ludak. Njegove izjave nisu šablonske, mediji i javnost uvek s pažnjom prate šta ima da kaže i na šta da ukaže. Marselo Bijelsa u svom stilu najavio je sutrašnju utakmicu protiv Kristal Palasa. Novinarima je bilo zanimljivo da konstatuju kako Lids u slučaju pobede skače u gornji deo tabele, da bi argentinski stručnjak poručio kako mu to uopšte nije bitno.

Izabrane vesti

"Najvažnije je kako igraš. Jer to će ti omugućiti da završiš gde završiš na tabeli", počeo je Bijelsa. "Za mene je lošije biti osmi i igrati loše, nego biti 12. i igrati dobro, lepo za oko. Mada, uz dobru igru najčešće ide i bolji plasman. Idealno bi bilo i da napredujemo na tabeli i da igramo dopadljivo".

Bijelsa kaže da nikada neće odustati od stila koji forsira. Sa kim god da igra težiće pas igri i efikasnom fudbalu...

"Bitno je da se zabavljamo. I mnogo je zabavnije igrati sa ekipama koje imaju sličan pristup kao i mi. Težimo određenom stilu jer mislimo da će nas to približiti pobedi. Dobra efikasnost je ono čemu težimo i želimo da do nje dolazimo lepom igrom".

Lids je prvi deo sezone završio u sredini tabele. Osnovni cilj bio je opstanak...

"Ne mogu sada da komentarišem koliko sam zadovoljan. Više volim to da radim na kraju sezone. Fudbal je vrlo nepredvidiv, svašta može da se dogodi do kraja", zaključio je Bijelsa.



tagovi

Marselo Bijelsa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara