Komentari na vest

Biser Orlića Jovan Milošević: Voša ga krila od Zvezde, majku našla preko Fejsbuka, od leta u prvom timu

V

Vrbasanin

pre gotovo 2 godine

Ovaj pomocni trener Vojvodine Neno Krtolica je vrhunski strucnjak za rad sa mladim igracima. Treba mu dati neku mladu reprezentaciju da izgura celu generaciju od najmladjih pa da ih vodi do u21... A ako Srbija ima bolje strucnjake od njega, onda smo srexna fudbalska zemlja.
C

Chelsea123

pre gotovo 2 godine

Dva najaca igraca zadnjih godina su iz Vose(Sms i Tadic).Svaka cast njima i steta sto nema vise takvih talenata.Po meni bolje rade i od Zvezde i Partizana.
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Vojvodina odavno nije imala ovako talentovane napadače. Vidakov ima 21 godinu i ove sezone je kao pozajmljeni igrač bio prvi strelac Prve lige. Mihailo Ivanović sa 17 godina drugi strelac Omladinske lige. Jovan Milošević sa 16 godina postigao 23 gola na 25 utakmica kombinovano u Kadetskoj i Omladinskoj ligi. Kadetska selekcija najbolja odbrana u državi u tom uzrastu. Nadam se da će Vojvodina od tih klinaca profitirati, da joj mlađe kategorije neće očerupati Zvezda, Partizan i Čukarički kao prethodnih godina.
K

Kep

pre gotovo 2 godine

Svaka čast, tako se to radi. Voša je uvek je imala NAJBOLJU OMLADINSKU ŠKOLU. I sad pola prvog tima Zvezde je počelo u Voši. Samo napred i što veću slobodu stručnim ljudima za rad sa mladima!!!!
P

Pedja 55

pre gotovo 2 godine

Bolje u Vojvodini nego u Zvezdu. Nazalost Zvezda nema vremena da, afirmise mlade igrace I jako Malo im daje sansu. Zvezda mora da ima odmah rezultate a to kosta
T

TuNeki

pre gotovo 2 godine

Dobro da da nije otisao u Zvezdu.... Pokupili 100 klinaca i nikome ne daju sansu
A

Alen RS

pre gotovo 2 godine

Polako ljudi stalno neki hype
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

I sta vredi sto imate 2 igraca koji mogu da donesu minimum 10 miliona evra, kada imate nesposobnu upravu!
O

Otvorite oci

pre gotovo 2 godine

Tacno, a jos Martinkevic iza Milosevica da igra kao Box to Box, bilo bi 15 Miliona za Vosu.
V

V V

pre gotovo 2 godine

Ne brini zvlat ta uprava je pluskvamperfekat. Zbiljić je za berzana i vučelara doktor nauka u rukovođenju plus ne žali novac za Vojvodinu i on daje. Ako je u OK Vojvodina uložio 3 m evra u FK će uložiti 30 m evra i kako kaže niko neće više smeti da mazne Titulu Vojvodini ako zasluži na terenu pa ni onemoćali gurui. Basta
K

Kurvice

pre gotovo 2 godine

Nije poenta u fudbalu prodati igrace. Ali razumem te, partizanovac si, vama je samo do novca, vi ne jurite rezultat. Zar nije bolje da ostane pet godina u Vojvodini? Naravno da nije, po tebi, zato sto si grobar, i zato sto bi onda Partizan bio treci.
S

Saaat

pre gotovo 2 godine

Kovačeviću majka, pa majka verovatno ti se ona više dopala od samog igrača 🙂
Н

Нс бој

pre gotovo 2 godine

Нашао је на фејсу ал кад јој је видео Инста,морао је довести малог.