Biševac u društvu Vadima Vasiljeva
Biševac u društvu Vadima Vasiljeva

Biševac doveo u Beograd jednog od tvoraca velikog Monaka i skauta Liona, gledaće Kovačevića iz Čuke

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.11.21. | 13:01

Znameneiti gosti bili na Marakani, gledaće i mečeve omladinske lige

Duel između Crvene zvezde i Midtjilanda bio je odličan povod da pojedini znameniti gosti krenu put Beograda i na licu mesta se uvere ima li na srpskom fudbalskom horizontu novih zvezda u nastajanju. Ložu najvećeg srpskog stadiona posetili su u četvrtak veče jedan od tvoraca čuvene generacije Monaka, sada poznati menadžer Vadim Vasiljev, kao i jedan od najuticajnijih skauta Liona Patris Žerar. Njihov domaćin u Ljutice Bogdana bio je nekadašnji štoper crveno-belih i reprezentacije Srbije Milan Biševac.

Povod za njihov dolazak nije bila samo utakmica između srpskog šampiona i danskog vicešampiona. Tandem koji je priznat u Francuskoj provešće u Beogradu još nekoliko dana kako bi se na licu mesta uverili u potencijal pojedinih mladih igrača. A takvi su zapadnom tržištu najinteresantniji.

Izabrane vesti

Tokom potpredsedničkog staža u Monaku Vadim Vasiljev se profilisao kao čovek instančanog osećaja da prepozna vanserijski potencijal igrača u ranoj fazi karijere. Napravio je uz još par ljudi sjajnu generaciju kluba iz Kneževine čiji predvodnici su bili Kilijan Mbape, Tjemue Bakajoko, Benžamin Mendi i Bernando Silva. Pomenuti kvartet prodat je za više od 200 miliona evra... Vasiljev je otišao iz Monaka, ali je nastavio da se bavi menadžerskim poslom i skautira igrače širom Starog kontinenta.

Teško da je, bar u redovima Crvene zvezde, imao šta da vidi u čevrtak veče protiv Midtjilanda. Ali će Vasiljev zajedno sa skautom Liona Patrisom Žerarom nastaviti da krstari Srbijom. Već danas gledaće mali superligaški derbi između Voždovca i Čukaričkog. Na njihovom oku biće momak rođen 2004. godine iz redova Brađana Bojan Kovačević. Reč je o momku od koga na Brdu očekuju veliku zaradu.

Kako se može čuti Vasiljević i Patris Žerar biće aktivni i tokom vikenda. Uživo će gledati duel omladinske lige između Partizana i Rada, kao i utakmicu juniora Crvene zvezde. Jasno je i zašto...


tagovi

Vadim VasiljevMilan Biševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara