Biševac u dresu Liona
Biševac u dresu Liona

Biševac potpisao za šampionski tim, čuvaće Maludu

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.07.18. | 20:17

Nekadašnji srpski reprezentativac karijeru nastavlja u Luksemburgu

Pre 20 dana činilo se da je završio posao i prešao u Red Star iz Pariza. Ispostavilo se da dogovor sa Francuzima nije ozvaničen, ali je relativno brzo Milan Biševac pronašao novi klub.

Nekadašnji reprezuentativac Srbije potpisao je za Didelanž. Ovog ponedeljka bivši štoper Crvene zvezde, internacionalac u Francuskoj i Italiji ozvaničio je saradnju sa klubom koji je 14 puta osvajao šampionsku krunu u Luksemburgu, tri poslednje sezone u nizu. Već je odradio premijerni trening sa novim saigračima, međutim, neće moći da im pomogne u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Drite iz samoprokalmovane republike Kosovo. Razlog je taj što nijedan igrač ne može da bude prijavljen između dve runde kvalifikacija, međutim, ukoliko Didelanž prođe (a ima prednost 2:1 iz prvog susreta) biće Milan Biševac na raspolaganju treneru Dinu Topmeleru za naredno kolo, gde će za rivala imati poraženog iz susreta Spartak Trvana – Legija Varšava.

Izabrane vesti

Biševac je za Didelanž potpisao kao slobodan fudbaler, pošto mu je istekao ugovor sa Mecom. Zanimljivo, Srbin je pratio sličan razvojni put kao Floran Maluda, jer je nekadašnji francuski reprezentativac u karijeru igrao i za Lion i za Mec (poput našeg defanzivca), da bi ovog leta prešao u Diferdanž iz Luksemburga.

FOTO: Action images


tagovi

Milan BiševacLetnji prelazni rok 2018Didelanž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara