Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Bitka za opstanak u Boliviji: Hoće li Sukre da dobije novog člana elite?

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.12.21. | 22:20

Real Potosi i Universitario igraju noćas (23.55) prvi meč plej-auta

Šampion Bolivije završen je prethodnog vikenda trijumfom Independijente Petrolera u hičkokovskoj završnici. Tim iz prestonice ove južnoamertičke države, Sukrea, prvi je presekao vrpcu, ispred Olvejz Redija i Strongesta, posle pobede u šestom minutu sudijske nadoknade u Gvabiri (3:2).

Sezona u Boliviji ipak nije završena. Traži se 16. učesnik Divizije profesional. Noćas (23.55) se sastaju Real Potosi i Universitario. Domaćin je bio pretposlednji u eliti, dok je tim iz Sukrea posle plej-ofa u drugom rangu uspeo da se domogne dvomeča sa ekipom iz Potosija za povratak u najbolje društvo posle tri godina pauze.

Izabrane vesti

23.55: (1,67) Real Potosi (3,60) Universitario Sukre (4,90)

Real je u lošoj seriji, ima četiri vezana poraza u prvenstvu, uz gol-razliku 1:14. Universitario nije dobio prethodna dva meča. Ovi timovi su odigrali poslednji put pre tri godine u elitnoj ligi Bolivije. U 2018. godni četiri od pet međusobna mečeva su završena remijima. Real Potosi nije pobedio Universitario na prethodnih šest utakmica (četiri poraza i dva nerešena ishoda).

---------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

---------------------------------------------------

BOLIVIJA – PLEJ-AUT (PRVA UTAKMICA)

Sreda

23.55: (1,67) Real Potosi (3,60) Universitario Sukre (4,90)

***kvote su podložne promenama



tagovi

BolivijaJužna Amerika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara