Nikola Antić (Star Sport)
Nikola Antić (Star Sport)

Bivši defanzivac Crvene zvezde i Vojvodine na pragu Himkija

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.12.22. | 16:52

Nikola Antić, po svemu sudeći nastavlja karijeru u Himkiju

Izgleda da je trogodišnjoj sagi Nikole Antića (28) u beloruksom fudbalu došao kraj. Nekadašnji defanzivac Rada, Crvene zvezde, Jagodine i Vojvodine napustio je redove Šahtjora iz Soligorska desetak dana pre isteka ugovora, a kako stvari stoje njegov naredni klub biće Himki, tvrde ruski mediji.

Naime, levi bek je otputovao u Tursku gde se priključio trening kampu člana ruske Premijer lige. Kako Himki sa 36 primljenih golova na 17 utakmica slovi za najlošiju odbranu ruske elite, Antić će pokušati da pomogne da se defanzivni redovi učvrste, te da klub napreduje i pomeri se sa pretposlednje pozicije.

Izabrane vesti

Antić će se u Himkiju pridružiti još jednom srpskom internacionalcu Nemanji Glavčiću koji je početkom 2022. godine stigao iz Slaven Belupa za 120.000 evra.

Za tri godine u Soligorsku Antić je upisao 121 nastup uz 14 pogodaka i 16 asistencija što je i više nego zadovoljavajući učinak za jednog defanzivca. Nakadašnji U17, U18 i U21 reprezentativac Srbije je poslednjih sezona pomogao Šahtjoru da se domogne tri naslova državnog šampiona, kao i po jednog pehara Kupa i Superkupa Belorusije.


tagovi

Nikola Antić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara