Bivši trener traži - dovedite mi Darka Lazovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.07.19. | 10:08

Verona bi mogla da bude njegova naredna destinacija

Čekamo ovog leta da vidimo gde će Darko Lazović nastaviti karijeru i danas se pojavilo novo ime. Helas Verona. Ovaj klub je zainteresovan da ga dovede u svoje redove, a postoji i "kvaka" koja nama kaže da je ovo vrlo realno. Jer, na klupi Verone sedi Ivan Jurić, čovek koji je trenirao Lazovića u Đenovi i zna odlično njegove kvalitete.

Kako piše Skaj Sport, Darko Lazović je Jurićeva želja po desnom boku, slobodan je igrač, znaju se odlično i moglo bi da dođe do realizacije.

Izabrane vesti

Ističu italijanski mediji da bi Lazović bio veliko pojačanje za Veronu jer je brz, ima dobru tehniku i iznad svega asistenciju. Prošle sezone je igrao 34 utakmice za Đenovu, postigao je tri gola i imao četiri asistencije. Činjenica da je slobodan igrač mu značajno diže rejting i mnogo italijanskih klubova se interesovalo za njega.

Isti izvor ističe da je Lazović konkretan cilj Verone koja je u sezoni iza nas uspela da izbori plasman u Seriju A pa sada želi da se pojača jer je čekaju dosta jači protivnici.

Podestimo, Verona je ovog leta dovela srpskog golmana Borisa Radunovića, tako da bi Lazović imao dobro društvo u ovom klubu.

Lazović je ovog leta najviše bio povezivan sa Lacijem koji ga je želeo i zimus, međutim u ovom momentu je najbliži Veroni. Potom je Udineze ušao u priču, kao i Bešiktaš, Torino, Atalanta...

Ipak, najveće su šanse da će upravo proraditi veza Jurić - Lazović.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara