Žižić (© Star sport)
Žižić (© Star sport)

Bivši trener Zvezdine filijale prvi kandidat za klupu Napretka

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.09.20. | 09:08

Milija Žižić na ceni, ništa od privatizacije Kruševljana

Izdržao je Dragan Ivanović samo 14 utakmica na klupi Napretka, ostavio daleko skromniji utisak nego u prvom mandatu, povukao se posle poraza od Metalca na domaćem terenu i posle tog čina otvoren je konkurs za novog šefa stručnog štaba Kruševljana. Kao favorit slovi Milija Žižić.

U pitanju je doskorašnji trener Grafičara, slobodan na tržištu pošto ga je nedavno na klupi filijale Crvene zvezde zamenio Radomir Koković. Sportski žurnal navodi da bi Žižić sad mogao pod Bagdalu kao rešenje koje dobro poznaje sportski direktor Čarapana, Bojan Miladinović.

Izabrane vesti

Miladinović i Aleksandar Luković, doskorašnji sportski direktor Grafičara, su kumovi, pa je čelnik Napretka i te kako informisan šta u trenerskom smislu može Žižić. Deluje da može dosta, minule sezone doveo je Grafose do prvog mesta u Prvoj ligi Srbije, ali je na preporuku Crvene zvezde (kako je tad navedeno, iz etičkih razloga) odustao od obezbeđenog plasmana u elitni rang. Žižić je samo jedna od opcija. Svakako prva u ovom trenutku.

Kruševljani žele natenane da izaberu novog trenera, pa će ekipu na nedeljnom gostovanju Crvenoj zvezdi voditi doskorašnji Ivanovićev pomoćnik, Ivan Babić, a pitanje kormilara ekipe rešavaća se tokom dvonedeljne reprezentativne pauze.

Inače, za sredu je zakazana Izborna skupština Napretka, s obzirom da je prošlo šest meseci od povlačenja Marka Miškovića sa predsedničke funkcije. Klub će dobiti novog čelnika, ali ne i vlasnika, jer Žurnal podseća da Zakon o privatizaciji klubova nije donet, pa nema ni osnova za promenu strukture.



tagovi

Milija ŽižićNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara