Blagoj Georgijev u dresu Zvezde protiv Milana 2006. (©Starsport)
Blagoj Georgijev u dresu Zvezde protiv Milana 2006. (©Starsport)

Blagoj Georgijev hteo da kupi Vardar, ali - stativa

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.01.21. | 02:48

Bivši fudbaler Crvene zvezde bio u pregovorima s ljudima iz skopskog kluba

Osvajač duple krune sa Crvenom zvezdom 2007. godine i nekadašnji reprezentativac Bugarske, Blagoj Georgijev, pokušao je da kupi skopski Vardar, međutim, nije uspeo.

Vest da ofanzivni vezista, koji je karijeru završio 2017. u ruskom Orenburgu, planira da uloži u najtrofejniji klub iz Severne Makedonije pojavila se još letos, a sada je to potvrdio i zvaničnom izjavom.

Izabrane vesti

"Hteo sam da kupim Vardar, veliki klub, ali... Započeli smo pregovore, međutim, na kraju nismo došli do konačnog dogovora i želja mi se nije ostvarila. Ipak, nikad se ne zna, možda mi se ostvari sa nekim drugim klubom", izjavio je Georgijev, a preneo Skopjeinfo.

Najtrofejniji makedonski klub je u maju prošle godine ostao bez novca koji je u klub šest godina ulagao ruski biznismen Sergej Samsonenko, u čijem mandatu je rukometna sekcija 2017. i 2019. bila prvak Evrope. Od njegovog odlaska počeli su finansijski problemi, a trenutno se procenjuje da Vardar duguje oko 2.400.000 evra.

Georgijev je navodno planirao da u Skoplje dovede investitore iz Čečenije, koje je upoznao igrajući za Terek iz Groznog, od 2009. do 2012.

Pored pomenutih ruskih prvoligaša i Zvezde, u karijeri je još nastupao za Slaviju iz Sofije, Alaves, Duizburg, Amkar i Rubin.


tagovi

Blagoj Georgijev

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara