Agjemang (© FK Partizan)
Agjemang (© FK Partizan)

Blokiran transfer napadača Partizana: Morao da se vrati u Ganu dok se ne završi spor

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.11.21. | 10:19

Ajzak Opuku Agjemang na čekanju

Probu je prošao, ugovor dobio i taman kad se očekivalo da će proširiti ofanzivni potencijal Partizana, Ajzak Opuku Agjemang je morao opet u Afriku. Mladi napadač se vratio u Ganu i veliko je pitanje da li će i kad crno-beli moći na njega da računaju.

Razlog je u činjenici da je FS Gane blokirao prelazak u Beograd, jer je njegov bivši klub, Ašanti Gold optužen za nameštanje meča tamošnjeg prvenstva, sa Inter Alijesom i dok se stvari ne isteraju na čistac odlazak igrača je zabranjen. Iz tog razloga nije ni bilo potrebe da Agjemang ostaje u „Zemunuelu“, kad Parni valjak svakako nije mogao da ga prijavi za mečeve Superlige.

Izabrane vesti

Poslat je zahtev FS Gane da mi se izda sertifikat, kasnije je Savez obavestio Partizan da se protiv Ašanti Golda vodi istraga i da je pod optužbom. Zato taj papir, kako bi se posao završio, nije moguće dobiti pre nego što se na proces stavi tačka“, rekao je Agjemang za medije u otadžbini.

Po isteku letnjeg prelaznog roka, dvojica fudbalera iz Gane su, na preporuku, stigla na probu, vezista Ričard Badu nije uspeo da ubedi Aleksandra Stanojevića da je vredan pažnje, zato je Ajzak Opuku Agjemang ostavio daleko bolji utisak i računalo se da bi mogao da rastereti Rikarda Gomeša u nekim mečevima za bodove. Za Ligu konferencije svakako ne bi mogao da bude registrovan.

Loše sam se osećao što nisam dobio sertifikat, ali i dalje imam ugovor sa Partizanom i nadam se da ću dobiti priliku. Čim budem dobio sertifikat, zaputiću se nazad u Srbiju“, pojasnio je Opuku Agjemang, strelac tri gola u prethodnom prvenstvu Gane.


tagovi

Ajzak Opoku AgjemangFK PartizanGana

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara