Boaći bio na magnetu, na granici je za Totenhem

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.10.19. | 17:56

Zvezdin napadač ima malo oštećenje na listu

Ričmond Boaći je na granici da konkuriše za meč sa Totenhmom zbog povrede lista, saznaje MOZZART Sport.

Poslednje vesti glase da je afrički napadač danas odradio pregled magnetnom rezonancom koji je pokazao da postoji baš malo ostećenja mišića lista i da mu je potrebna pauza od tri do pet dana.

Izabrane vesti

To znači da će Boaći sigurno propustiti sutrašnji prvenstveni meč protiv Rada na stadionu Rajko Mitić, ali da postoje šanse da bude u sastavu na gostovanju Totenhemu narednog utorka u meču trećeg kolu Lige šampiona.

Podsetimo, Boaći se povredio na jučerašnjem treningu i bio je vidno uzrujan zbog povrede koja ga je zadesila. Zvezdin napadač je danas odradio dodatne prglede i saznao da povreda nije ozbiljnije prirode ali da je neophodno mirovanje od nekoliko dana.

Trener Vladan Milojević će tako za gostovanje u Londonu najverovatnije morati da priprema tim bez Boaćija uz nadu da bi centarfor iz Gane mogao da se oporavi u tolikoj meri da pomogne ulaskom sa klupe kao što je to bilo protiv Olimpijakosa. Bez zdravog Boaćija i sa Milanom Pavkovim koji se već neko vreme nalazi u slaboj formi, najveće šanse da predvodi napad Crvene zvezde u Londonu ima portugalski ofanzivac Tomane.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara