Boaći
Boaći

Boaći promenio menadžera posle 11 godina

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.08.20. | 17:06

Rastao se sa Oliverom Arturom i potpisao sa “jednom od najboljih menadžerskih agencija u Evropi"

Kako javlja portal Ghanasoccernet.com pod vinjetom ekskluzivno, Ričmond Boaći promenio je menadžera posle dugogodišnje saradnje sa Oliverom Arturom.

Zvezdin napadač rastao se posle dogovora sa menadžerom koji ga je predstavljao čak 11 godina.

Izabrane vesti

Ta menadžerska agencija je igrala ključnu ulogu u Boaćijevim transferima u Italiji, Španiji Srbiji i Kini. On je sarađivao sa pomenutim menadžerom više od 10 godina, a sada je napadač crveno-belih doneo odluku da je vreme za promenu.

"Mogu da vam kažem da se obe strane ne žale. Ovo je srećan razvod. Nije bilo drame", rekao je neimenovani izvor pomenutom sajtu.

Takođe, ovaj portal ističe da je bivši napadač Juventusa potpisao ugovor sa "jednom od najboljih menadžerskih agencija u Evropi".

Videćemo da li se iza ovakvih poteza Boaćija krije neka namera oko promene sredine jer igrači obično u takvim situacijama menjaju agente ako nisu zadovoljni onim starim.

Boaći ima ugovor sa Zvezdom do zime, tačnije do 31. decembra sa Crvenom zvezdom. Očigledno je da ovaj Boaćijev korak ukazuje na to da bi saradnja uskoro mogla da se završi.

Boaći je krenuo sa fudbalom u mlađim kategorijama Đenove, a kasnije je bio član i Sasuola, Juventusa, Elčea, Atalante, Rode, Latine, a u Crvenu zvezdu je priv put stigao 2017, godine. Potom je prešao u Đengsu, a zatim se 2018. godine vratio u Crvenu zvezdu.


tagovi

Ričmond Boaći

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara