Ričmond Boaći (©Star Sport)
Ričmond Boaći (©Star Sport)

Boaći se opet povredio! Peti put u dve godine, van stroja dosad bio 189 dana

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.09.20. | 19:36

Napadač iz Gane nije izdržao ni četiri minuta na Banovom brdu

Kakav maler za Crvenu zvezdu uoči gostovanja Omoniji naredne sedmice - ponovo se povredio Ričmond Boaći! Samo dan pošto je Dijego Falćineli zadužio opremu Crvene zvezde, napadač iz Gane nije uspeo da izdrži ni četiri minuta na Banovom brdu i morao je na tuširanje mnogo ranije nego što se očekivalo.

Niko u ovom trenutku ne može sa sigurnošću da tvrdi šta se tačno dogodilo Boaćiju, ali povredu je doživeo u akciji iz koje je Nemanja Milunović zatresao mrežu Čukaričkog. Iz televizijskog snimka delovalo je da je Boaći nezgodno doskočio posle centaršuta Gelora Kange iz kornera, ali nije izgledalo kao da je izvrnuo zglob. Napadač Crvene zvezde se uhvatio za nogu i signalizirao Dejanu Stankoviću i stručnom štabu da više ne može, zbog čega je bio jako ljut. Dok je izlazio sa terena šutnuo je čak i flašicu s vodom, zbog čega ga je sudija Lazar Lukić javno opomenuo.

Izabrane vesti

Nastavlja se negativni trend Ričmonda Boaćija! Prošle sezone tek je u retkim situacijama uspevao da veže više od tri utakmice u kontinuitetu, a evo i sada se povredio na trećem meču u novoj sezoni. Ovo je zvanično peta povreda golgetera iz Gane u prethodne dve godine, a zbog zdravstvenih problema je u prethodna četiri navrata van stroja bio ukupno 189 dana! Neverovatno...

Ričmond Boaći nije uspeo da zatrese protivničku mrežu ni na startu nove sezone, a poslednji gol u dresu Crvene zvezde postigao je 2. novembra prošle godine na gostovanju Proleteru!

Čini se da je Dijego Falćineli stigao u poslednji čas...



tagovi

Ričmond Boaći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara