(Reuters)
(Reuters)

Bobo Vijeri: Igraće se Superliga kad-tad

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.04.21. | 09:57

"Najvećim klubovima na svetu nije potrebna UEFA da bi im vodila poslovanje. Svake dve godine neko iz FIFA ili UEFA bude uhapšen", kaže legendarni Italijan

Teško je nabrojati sve bivše i sadašnje fudbalere koji su jasno izneli negativan stav o evropskoj Superligi. U toj grupi, međutim, nije Kristijan Bobo Vijeri, nekadašnji as Juventusa, Ateltika, Lacija, Intera, Fjorentine... i reprezentacije Italije koji je za formiranje pomenutog takmičenja.

Izabrane vesti

"Mislim da će se Superliga održati, ali ne danas, već u budućnosti. Klubovi su napravili velike greške u komunikaciji, ali Florentino Perez nije glup, zna šta hoće, čak i ako postoje nesuglasice između klubova. Veliki timovi jednostavno ne žele da neko drugi kontroliše njihov novac, to je sve. Najvećim klubovima na svetu nije potrebna UEFA da bi im vodila poslovanje", rekao je Vijeri na svom Tvič kanalu.

Sjajni napadač je skrenuo pažnju i na još jedan "detalj" koji mu smeta da poveruje u iskrenost namera UEFA da joj je u obračunu sa 12 klubova jedino stalo do fudbala.

"Svake dve godine neko iz FIFA ili UEFA bude uhapšen. To nisam ja rekao, već o tome pišu sve novine", dodao je bivši fudbaler.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara