Bogosavac bi mogao da ostane u Italiji

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.06.19. | 09:33

Dva kluba iz Serije A zainteresovana za beka Čuke

Mladi reprezentativci Srbije verovatno jedva čekaju da se vrate iz Italije posle debakla na EP, ali neki od njih bi mogli i da produže boravak na Apeninima. Naprimer, Miroslav Bogosavac.

Levi bek Čukaričkog se nije proslavio u ove dve utakmice Orlića na Evropskom prvenstvu. Štaviše, bio je prilično loš, ali neki raniji staž u reprezentaciji i igre u Čukaričkom su ga kandidovali za transfer u Italiju.

Izabrane vesti

Parma i Udineze su zainteresovani za riđokosog defanzivca Čukaričkog. Parma je ozbiljniji kandidat za dovođenje Bogosavca dok se Udineze tek odnedavno počeo interesovati za njega. Italijanski mediji otkrivaju i da će dva člana Serije A imati konkurenciju iz Španije za dovođenje Bogosavca. Navodno, postoji interesovanje i iz španske Primere za mladog reprezentativca Srbije, ali ne tako jako kao u Parmi.

Bogosovac je dete Partizana koje u Humskoj nikada nije dobilo punu šansu da se iskaže. Afirmisao se u Čukaričkom gde je posao jedan od najboljih levih bekova Superlige i dogurao čak i do A reprezentacije. Već je pre nekoliko nedelja najavio da napušta Čukarički. Italijanski mediji pišu da Bogosavac ima ugovor sa Čuakričkim do 2021. godine, a da će Brđani tražiti 1.000.000 evra za transfer. Određeni procenat od prodaje pripada i Partizanu.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara